StoryEditorOCM
Svijetstravičan slučaj

U Njemačkoj silovana i ubijena Milena O. (19); Nestala je sa zabave, pronašli je na livadi, uhićen mladi nogometaš

Piše Vijesti SD
7. ožujka 2023. - 11:16
28 February 2023, Lower Saxony, Bramsche: A police officer stands by the blocked road. According to initial police reports, two people have been critically injured by gunshots near an elementary school in Bramsche (Osnabr?ck district). The suspected shooter, a man, has been arrested by police, officials said. The school itself was not affected. Photo: Sina Schuldt/dpa (Photo by Sina Schuldt/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP)Sina Schuldt/Dpa Picture-alliance Via Afp

U Njemačkoj je tijekom vikenda silovana i ubijena 19-godišnja Milena O., za što je osumnjičen 20-godišnjak, javlja Fenix-magazin.

Nestanak Milene O. s rođendanske zabave u Bramscheu u pokrajini Donja Saska je prijavljen oko 1.30 sati u noći sa subote na nedjelju. Gosti sa zabave su krenuli u potragu i oko sat vremena kasnije pronašli su ju teško ozlijeđenu na livadi. Spasioci su ju pokušali reanimirati, no u bolnici je ubrzo utvrđena njezina smrt.

Osumnjičen je 20-godišnji Joel G., koji je uhićen u nedjelju ujutro. U ponedjeljak je izveden pred suca, no nije se želio izjasniti o krivnji. Radi se o vrataru jednog amaterskog nogometnog kluba u Donjoj Saskoj, a on i ubijena djevojka navodno su se poznavali.

Njegovi bivši školski kolege kažu da Joel nije baš bio omiljen međ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:44