StoryEditorOCM
SvijetUZNEMIRUJUĆE

Predstavljala se kao 14-godišnjakinja koja se školuje kod kuće, a zapravo mamila srednjoškolce za seks

Piše L.G./JL
7. travnja 2024. - 15:13

Žena iz Floride (23), optužena je za seksulano zlostavljanje maloljetnika. Alyssa Ann Zinger iz Tampe na Floridi navodno se pretvarala da je 14-godišnja djevojčica koja se školuje kod kuće kako bi mamila srednjoškolce i upuštala se s njima u seksualne odnose, piše Jutarnji.hr.

Zinger je uhićena u studenom zbog više od 30 seksualnih odnosa s učenikom starim 12 godina, no vjeruje se kako je bilo još tinejdžera s kojima je činila isto.

Zinger je tako kontaktirala dječaka na Snapchatu i TikToku, prije nego što je navodno stupila u seksualni odnos s njim, a u četvrtak je uhićena i optužena za seksualne zločine. Navodno su još četiri žrtve rekle da su navodno bile meta Alysse Ann Zinger.

Optužena je za dvije točke "razvratnog i lascivnog zlostavljanja" i pet točaka za "razvratno ili lascivno zlostavljanje" žrtve starosti između 12 i 15 godina. Dob za pristanak na seksualne odnose na Floridi je 18 godina.

Sudski zapisi navode kako se Zinger izjasnila nevinom po svim optužbama.

Zinger i žrtva su se navodno upoznali preko Snapchata krajem svibnja 2023. Sve do njihovog prekida u rujnu, dječak je vjerovao kako Zinger ima 14 godina, piše Jutarnji.hr.

Nakon što su službenici ispitali žrtvu, otkriveno je da je osumnjičenica navodno imala seksualnu aktivnost s njim otprilike 30 puta i rekla mu da je u prošlosti imala i druge odnose s dječacima u dobi od 13 do 15 godina.

- Uznemirujuće je vidjeti odraslu osobu kako iskorištava dijete - rekao je načelnik Lee Bercaw iz policijske uprave Tampa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:54