StoryEditorOCM
SvijetBIZARNI SLUČAJ

Muškarac završio u komi. Policija ga pronašla u teškom stanju nakon što mu je nasilno odstranjen penis

Piše Vijesti SD
29. veljače 2024. - 21:37

Kada su zbog pritužbi susjeda policajci upali u stan vjerojatno su mislili da će to biti samo još jedno rutinsko smirivanje partyja razuzdanih tinejdžera. Međutim, za ono što ih je zateklo nisu mogli biti pripremljeni. 

– Oko 2 sata ujutro, policajci su došli do jezivog otkrića. Pronašli su muškarca (66) kojem je nedostajao penis, priopćila je njemačka policija. Inače, bizarni slučaj dogodio se u gradu Herneu, u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija, piše Fenix magazin.

Liječnici hitne pomoći su muškarca odvezli u bolnicu. Policija je priopćila kako mu je život bio u opasnosti, ali sad mu je stanje stabilizirano.

– Zbog masivnih ozljeda i nejasne početne situacije, policija je te noći oformila tim koji provodi istragu, rekli su dužnosnici.

Sada je zadatak istražitelja da rasvijetle zločin. Sama žrtva još ne može dati nikakvu informaciju. Mediji pišu kako se muškarac nalazi u komi.

– Uopće ne znamo što se dogodilo. Genitalije još nisu pronađene. Nedostaju i oružje kojim je možda počinjen zločin, priopćila je policija. Javnost će biti detaljnije obaviještena nakon provedene istrage. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 07:17