StoryEditorOCM
Svijetmakljaža

Dvije obitelji se pobile ispred djece, šake poletjele zbog jedne rečenice: ‘Pomaknite se, upali ste nam u kadar‘

Piše Vijesti SD
18. svibnja 2023. - 11:14

Dvije osobe više nikad neće moći kročiti u Walt Disney World nakon što su sudjelovale u tučnjavi u ponedjeljak oko 14:30 sati ispred znaka postavljenog u čast 100. obljetnice Čarobnog kraljevstva, potvrdio je ured šerifa okruga Orange u Kaliforniji.

Makljaža je izbila nakon što je grupa ljudi, također rodbinski povezana, upala drugoj obitelji u kadar tijekom fotografiranja, prenosi Net.hr.

"Kada je član obitelji ispred natpisa zamolio nekoga iz te veće grupe da se pomakne kako bi oslobodio mjesto za fotografiranje, pojedinac iz te veće grupe udario je žrtvu šakom u glavu", objavili su iz šerifova ureda.

Stravičan prizor odvijao se ispred očiju djece, potvrdila je to i snimka koju je netko od svjedoka objavio na društvenim mrežama, a jedna je od ozlijeđenih osoba zatražila liječničku pomoć.

"Ako se osobe kojima je izdana zabrana pristupa Walt Disney Worldu ikad vrate, mogle bi biti uhićene", potvrdili su medijima predstavnici vlasti.

"Zamisli da potroš sav taj novac na ulaznice, hotel, prijevoz, hranu... i da te izbace prije nego što si uopće ušao u park. Kakvi de**li. Srce mi tuguje jedino zbog djece. Njima je taj posjet trebao biti lijepa uspomena", jedan je od komentara ispod snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 10:07