StoryEditorOCM
Regijastrašan prizor

U Srbiji vojno vozilo poklopilo automobil, poginuli otac, troje djece i žena: ‘Majka je dva sata bila zarobljena‘

Piše D.R./JL
21. rujna 2024. - 23:05

Pet je osoba poginulo kada su se u subotu oko 13 sati kod Ušća u Srbiji sudarili osobni automobil i borbenog vozila PASARS-16 Vojske Srbije, piše Blic, a prenosi Jutarnji list.

Prema prvim informacijama, poginuo je jedan muškarac, njegovo troje djece te još jedna žena. Majka troje djece, koja je također bila u autu, preživjela je nesreću.

Nesreća se dogodila na Državnom putu 22.

Prema riječima jednog od svjedoka nesreće, borbeno je vozilo poklopilo automobil, koji je gotovo pa potpuno spljošten. Vatrogasci i spasioci uspjeli su podići borbeno vozilo i maknuti ga s automobila. "Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija", rekao je svjedok.

Blicov izvor tvrdi da je majka troje djece koja je preživjela nesreću "dva sata bila zarobljena ispod borbenog vozila".

Vojska Srbije potvrdila je da je došlo do sudara između borbenog vozila PASARS-16 i osobnog automobila. "Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smjeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije", rekla je Vojska Srbije, prenosi Jutarnji list.

Oštećeni je osobni automobil u međuvremenu uklonjen i promet se na dijelu Državnog puta 22 na kojem je došlo do nesreće odvija normalno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 23:05