StoryEditorOCM
Regijanovi trag

Srpska policija uputila apel zbog snimke na kojoj bi mogla biti nestala Danka; snimljena je u Beču?! Oglasila se obitelj

Piše Vijesti SD
31. ožujka 2024. - 13:28

Novi trag u istrazi nestanka dvogodišnje Danke Ilić pojavio se rano jutros, oko tri sata ujutro, kada su policiji dostavljene snimke koje bi mogle dati odgovor na to gdje je nestala Danka, koja je tamo navodno zatečena s dvije rumunjske državljanke.

Ministarstvo unutarnjih poslova apelira na građane srpskog porijekla koji borave u Beču da podijele bilo kakve informacije koje posjeduju o ovom slučaju, prenosi srpski Blic

"Molimo sve naše sugrađane u Beču da odmah kontaktiraju policiju ukoliko primijete djevojčicu", istaknuto je u apelu nakon što su se pojavile snimke iz Beča.

Danka je dvogodišnja djevojčica smeđe kose i smeđih očiju, visoka oko 85 centimetara.

Također, primjetno je da Danka ima resicu na lijevom uhu koja je okrenuta prema licu te ima viseću bradavicu dužine oko jedan centimetar. Na njezinoj lijevoj nadlaktici, s vanjske strane leđa, nalazi se mladež nepravilnog oblika, tamnije nijanse od boje njene kože. 

O snimci iz Beča koju policija sada provjerava kako bi utvrdila je li na njoj djevojčica Danka Ilić, oglasila se i njezina majka Ivana za srpski Informer.

- Nisam vidjela nikakvu snimku, ja ne gledam društvene mreže, rekla je.

Dankin ujak Stefan Dragomirović je za Telegraf rekao da ne može potvrditi da je djevojčica snimljena u Beču upravo ona, no kaže da hod djevojčice na snimci podsjeća na Dankin hod, a i kosa joj je svezana na isti način.

- Po jakni to nije ona, ali je vezan repić kao što je njoj bio. Ona inače obožava dudu, moguće je da su joj sve zamijenili, rekao je i istaknuo da Danka na dan nestanka sa sobom nije imala dudu.

- Ona kada je vani ne miruje, a ovdje na snimci takoreći stoji u mjestu, dodao je ujak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. travanj 2024 01:19