StoryEditorOCM
Politikalupetanje u saboru

Zekanović se ‘ispričao‘ zbog poziva na nasilje nad Grbinom: Možda sam malo nespretno...; Uključio se i Plenković

Piše vijesti sd
17. svibnja 2024. - 14:36

Zastupnik HDS-a, član saborske većine, Hrvoje Zekanović, osvrnuo se na svoj jučerašnji ispad u sabornici, kada je kazao da je Peđa Grbin, šef SDP-a, ustvari zombi i da ga treba "metkom u čelo"...

Grbin komentirao Zekanovićevu skandaloznu izjavu: Treba me metkom u čelo? Život je prekratak...

- Jučer sam možda malo nespretno htio javnost upoznati sa stanjem u SDP-u, da je Grbin završio karijeru u SDP-u pa je pokrenuta operacija kojom me se cipelari. Kad Orešković kaže da je premijer Hitler - onda je to simpatično. Ostojić me vrijeđa - to je simpatično, Bauk govori o mojoj likvidaciji - to je simpatično, a kad ja kažem - to je opasno. Čestitam Grbinu i zadržite ga što dulje. Ostat ćete zauvijek u oporbi - poručio je Zekanović.

- Ja sam rekao da ste jučer otišli u ofsajd, evo i Bulj se slaže, ali što se tiče retorike niza oporebnih zastupnika, po toj logici nema kraja. Oni se svi smiju. Ljevica ima ekskluzivno pravo na vrijeđanje, a kad se njima nešto kaže, onda se smiju, uspjeli smo iznervirati predsjednika HDZ-a, smijemo se - odgovorio je premijer Andrej Plenković i poručio oporbi da će s takvim stavom ostati još četiri godine u oprobi, ako ne i duže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 10:30