StoryEditorOCM
Hrvatskatuga u đakovu

Poginuo u teškoj prometnoj nesreći i iza sebe ostavio petero djece i trudnu ženu. Večer prije su se vjenčali

Piše Vijesti SD
24. lipnja 2024. - 09:08

U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 11 sati na državnoj cesti nedaleko od Đakova poginuo je Davor B. (33) iz Potnjana. Kako je priopćila Policijska uprava osječko-baranjska, vozač osobnog automobila na cesti između Satnice Đakovačke i Potnjana sletio je s kolnika i ostao na mjestu mrtav.

Davor je večer prije imao svadbenu proslavu, koja se protegnula do duboko u noć. Kako su doznala 24sata, Davor već godinama živi sa suprugom Martinom, s kojom ima petero male djece, a uskoro bi trebalo biti rođeno još jedno.

Prije nekoliko godina vjenčali su se kod matičara, a sad su odlučili napraviti svadbu, proslaviti skorašnje rođenje šestog djeteta i kuću koju su kupili u Potnjanima te se u nju uselili. Davor je bio ponosan što je kupio kuću novcem koji je stekao posve sam, svojim radom i odricanjem.

"Davor je inače iz Đakova. Jako je vrijedan. Radio je što god je znao i našao. Tijekom ljeta je sijao lubenice i prodavao ih. Snalazio se da prehrani djecu. Ali njih dvoje bili su vrlo skladan i lijep par. Ona je uglavnom bila kod kuće s djecom. Šokirani smo njegovim stradanjem. Vjerojatno je jadan od umora izgubio kontrolu nad autom i sletio s ceste. Jadna ta mlada žena sada, i ta dječica. Treba im nekako pomoći", ispričali su mještani Potnjana, u koje su se supružnici Davor i Martina doselili prije nekoliko godina.

Organizirat će prikupljanje financijske pomoći za njihovu obitelj i dječicu, od kojih najstarije ima tek 10-ak godina, donose 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 09:09