StoryEditorOCM
Hrvatskakoprivnički div

Podravka traži nove radnike: evo svih detalja za razne pozicije, poznato i koliko su spremni platiti

Piše Vijesti SD
17. veljače 2024. - 21:12

Podravka je u potrazi za novim radnicima, objavili su natječaje za različita radna mjesta, piše Danica

Tako traže dva kuhara ili dvije kuharice za rad u Podravkinim restorinama Štagelj i Pivnica Kraluš u Koprivnici. Uvjet je srednja stručna sprema i jedna godina radnog kuharskog staža.

Za restorane Štagelj i Pivnicu Podravka traži i jednog konobara, odnosno konobaricu. Uvjet je također trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola te barem godina radnog iskustva.

Na koncu, Podravka traži i dva električara za rad u tvornici za preradu povrća Kalnik u Varaždinu. Riječ je o upražnjenim poslovima te se nudi posao na neodređeno.

“Konkurentska primanja, naknada za smjenski rad i rad vikendom, naknada za topli obrok, uplata u III. mirovinski stup, uskrsnica, božićnica, regres, dar za dijete, troškovi prijevoza, sistematski pregled i druga prava prema Kolektivnom ugovoru”, navodi Podravka kakva sve prava očekuju nove radnike.

Inače, prosječna neto plaća u Podravki, prema našoj procjeni na osnovi dostupnih financijskih izvještaja i projekcija, od ove godine iznosi 1060 eura. To je 15 posto više nego lani.

Početna plaća konobara i kuhara, prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Danica, je između 850 i 950 eura bruto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:49