StoryEditorOCM
Hrvatskasjednica vlade

Plenković: Hrvatska će odbiti zamolnicu BiH o zapovjednicima Bljeska; Komentirao i slučaj zabrane pisanja o Buljan Flander: Odluka suca zabrinjava

Piše PSD.
23. rujna 2021. - 13:33
Zagreb, 230921. Nacionalna sveucilisna knjiznica, Hrvatske bratske zajednice 4. Odrzana 77. sjednica Vlade Republike Hrvatske Na fotografiji: Andrej Plenkovic.Damir Krajac/Cropix

Vlada će na današnjoj redovitoj sjednici, koja bi trebala započeti u podne, iznijeti najnovije informacije vezanu uz pandemiju koronavirusa, ali i tijek obnove nakon potresa. Uz to, trebala bi usvojiti i nekoliko zaključaka o pomoći stanovništvu na potresom pogođenim područjima.

Na dnevni red su stigli prijedlog Zakona o referendumu te izmjene i dopune Zakona o poljoprivrednom zemljištu, ali i prijedlog Strategije poljoprivrede do 2030. Vlada će raspravljati i o prijedlogu Strategije sprječavanja korupcije do 2030. godine.

Ako prihvate sve prijedloge, poslat će ih na čitanja u Sabor, a ondje će završiti i odgovor na interpelaciju o njenom radu vezanom za popis stanovništva.

"Jutros smo se sastali s našim generalima, ratnim zapovjednicima Bljeska i Oluje u vezi sa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:15