StoryEditorOCM
Hrvatskavelika predstava

Kako nas je Plenković vratio u Jugoslaviju... I što ćemo ako ne bude troslojnog wc papira, ili u pakiranju bude 8 rola?!

18. rujna 2023. - 10:08
Andrej Plenković uvjerava da ima mesijansko poslanje izbavljenja svog naroda iz dužničkog ropstva Goran Mehkek/Cropix

Cijelog tjedna bilo je napeto oko cijena. Čelni ljudi trgovačkih lanaca pozivani su na sastanke kod ministra gospodarstva pa onda i s premijerom, a sve se moglo odigrati i bez kamera, iza zatvorenih vrata. Kao mnogo puta do sada, ispalo je da su skeptični bili u pravu. Velike koristi od velike predstave neće biti za građane i njihove lisnice.

Ni filmski trileri nemaju toliko napetu radnju i toliko preokreta koliko ih je bilo u tri dana ovog tjedna oko cijena u Hrvatskoj. Utorak je prošao u znaku pojedinačnih sastanaka ministra gospodarstva s trgovcima i gledali smo u svim informativnim emisijama i na portalima kako čekaju na svoj red kao da su pozvani kod ravnatelja škole jer su šarali po zidovima škole.

Onda su izlazili sa sastanka pred kamere i s više ili manje riječi govorili da nam nemaju što reći, s izuzetkom “Konzuma”, koji je prvi bio na sastanku i odmah poručio da prihvaća Vladinu inicijativu oko spuštanja cijena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:36