StoryEditorOCM
Hrvatskao gay prideu

Ćipina bujica u ‘Bujici‘: ‘Tito bi ih poslao na Goli otok da tamo paradiraju!‘; Ovo mu je najbolji trenutak na vlasti

Piše L.G./JL
4. lipnja 2024. - 06:59

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta (DP) Stipo Mlinarić Ćipe rekao je u ponedjeljak tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji "Bujica" na televiziji Z1 da Hrvatskoj treba vojni rok, a ne gay pride te da će "Domovinski pokret učiniti sve da ubuduće zabrani gay pride", prenosi Jutarnji list.

"Nama govore da živimo u prošlosti, a oni mašu jugoslavenskim zastavama, a pojma nemaju da bi ih njihov drug Tito sve pohapsio i poslao na Goli otok da tamo paradiraju", izjavio je saborski zastupnik Domovinskog pokreta.

Potom je ustvrdio da mu je najljepši trenutak od ulaska u vlast bio kada je vidio razrješenje Anje Šimprage, bivše potpredsjednice Vlade iz redova SDSS-a.

"U mjesec dana izbacili smo SDSS iz vlasti i spriječili dolazak ljevice u Banske dvore," izjavio je u Bujici Z1 televizije Stipo Mlinarić Ćipe, saborski zastupnik Domovinskog pokreta: "Da nije formiran Sabor, SDP i Možemo bi se dogovorili o zajedničkom nastupu na mogućim novim izborima i to bi značilo širenje zastava duginih boja iz Zagreba na cijelu Hrvatsku! Usporedo bi se širile i ove s petokrakom, jugo-okupatorske...", ustvrdio je Mlinarić Ćipe.

Potom je obećao da "nema nikakve šanse da Milorad Pupovac bude na čelu saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina", a otkrio je, kako kaže, i da bi uskoro trebao razgovarati s Ivanom Turudićem, šefom DORH-a, zbog, navodi, "suradnje glede procesuiranja velikosrpskih ratnih zločinaca".

Između ostalog, obratio se porukom i Aleksandru Vučiću ustvrdivši da dok je u Hrvatskoj na vlasti Domovinski pokret - Srbija neće ući u Europsku uniju.

"Prvo moraju platiti ratnu odštetu, priznati agresiju na našu državu i tek tada mogu započeti razgovori o Poglavlju 23", zaključio je Stipo Mlinarić Ćipe, saborski zastupnik Domovinskog pokreta, prenosi Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 08:05