StoryEditorOCM
Crna kronikaMišo Pešić

U Nizozemskoj je bio uspješan ugostitelj, a onda se vratio kući. I šokirao se: Sestra me potkrada, uzela mi je milijune!

Piše Vladimir Urukalo
22. rujna 2023. - 13:03
Milovan Mišo Pešić kaže da ne može vjerovati što mu se godinama događalo, a da on to nije primijetio. Za komentar smo nazvali i njegovu sestru...Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Kad se, nakon 27 godina izbivanja iz Hrvatske i razvijanja ugostiteljske karijere u Nizozemskoj, rođeni Šibenčanin Milovan Mišo Pešić 2013. godine vratio "doma" u Hrvatsku i pokrenuo biznis s distribucijom najfinijih odležanih i fermentiranih steakova, osnovavši tvrtke "Musculus Caro" i "Beef shop", jedna od najvažnijih uloga u predstojećem poslu pripala je njegovoj sestri Vesni Slavici.

Desetak godina poslije, Mišo još ne može vjerovati što mu se godinama događalo, a da on to nije primijetio – sestra ga je, tvrdi, potkradala skinuvši mu od 2014. do 2022. godine s računa tvrtke "Musculus Caro" gotovo tri milijuna kuna!

Zbog toga je protiv nje krajem veljače prošle godine Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku podnio kaznenu prijavu zbog zlouporabe položaja i ovla...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 15:40