StoryEditorOCM
Crna kronikadovršili istragu

Policiju pred zgradom dočekao krvav Kristijan Stojanović, u stanu uhitili Igora Dokića, evo što se dogodilo

Piše Vijesti sd
30. svibnja 2024. - 10:01

Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom provedno zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju (čl. 118. st.1 u svezi čl. 34 KZ-a).

Naime, istog se sumnjiči da je jučer u stanu na području Splita oštrim predmetom zadao lakše tjelesne ozlijede 43-godišnjaku koji je nakon liječničke pomoći otpušten iz bolnice.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. Također je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđena sumnja kako je 50-godišnjak, vlasnik stana u kojem je ozlijeđen 43-godišnjak, ostvario obilježja kaznenog djela Omogućavanje trošenja droga te protiv istoga slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

image

Igor Dokic
 

Duje Klarić/Cropix

Kao što je jučer pisala Slobodna Dalmacija riječ je o dvojici nezaobilaznih likova splitskog podzemlja: Igoru Dokiću (47) i Kristijanu Stojanoviću (43). Prvi je jučer završio u službenim prostorijama Prve policijske postaje Split, a drugi kod liječnika gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

U stanu u Splitu potukli se opaki tipovi: policija zatekla Kristijana Stojanovića oblivenog krvlju, uhićen Igor Dokić 

Policija je jučer dobila dojavu nešto prije 7 sati od stanara na adresi gdje su iz jednog od stanova čuli svađu i zvukove tupih udaraca. Patrola koja je u najkraćem roku dojurila na mjesto događaja zatekla je pred zgradom krvavog Kristijana Stojanovića. U stanu u zgradi zatekli su Igora Dokića, Stojanovićevu djevojku i jednu mušku osobu. Po stepeništu od stana do izlaza iz zgrade bili su vidljivi tragovi krvi iz rana na Stojanoviću.

image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 10:04