StoryEditorOCM
Crna kronikaPOKUŠAJ UBOJSTVA

Pogledajte dramatičnu fotografiju pucnjave u Trogiru: dok dvojica pomažu ranjenom, muškarac žurno odlazi na motociklu

29. lipnja 2023. - 14:54

Na mjestu pucnjave nakon što je ranjen mlađi muškarac, prolaznici su mu pokušali pomoći. Za to vrijeme je počinitelj Branko Mamić (55), bivši policajac, pobjegao.

image

U označenom dijelu fotografije je muškarac koji se u žurbi udaljava na motociklu

Privatni album

U posjedu smo fotografije kritičnog trenutka na kojem se vidi sva dramatičnost situacije neposredno nakon ispaljenja metaka. Na Čiovu je trenutno u tijeku policijska akcija u kojoj je opkoljena kuća na predjelu Arbanije u kojoj se bjegunac navodno skrio.

Pucnjava se dogodila oko 12.15 sati u Trogiru kada je umirovljeni policajac ispalio više hitaca prema J.M. (32) teško ga ozlijedivši. Prema neslužbenim informacijama, liječnici se bore za život  ranjenog muškarca, koji je zadobio prostrijelne ozljede glave, vrata i prsa.

image

Motociklist odlazi s mjesta pucnjave

Privatni album

Bjegunac je naoružan i navodno je tražio još jednu mušku osobu. Nedavno je izašao iz istražnog zatvora gdje je zadržan nakon što je priveden zbog obiteljskog nasilja.

Prijetio je svojoj supruzi i kćerki, a suprugu je zatim napao lakše je ozlijedivši. U zid pokraj njene glave je u jednom trenutku ispalio hitac iz pištolja kojeg je legalno posjedovao.

image

Dok pokušavaju pomoći ranjenom mladiću, muškarac odlazi u žurbi na motociklu

Privatni album
image

U označenom dijelu fotografije je muškarac koji se u žurbi udaljava na motociklu

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:34