StoryEditor
Crna kronikagrupa protiv grupe

Opća tučnjava u bračkom kafiću: u sitne sate potukli se muški gosti, bacali čaše i boce i teško ozlijedili gošću, koja se tu našla ni kriva ni dužna

Piše PSD
17. veljače 2020. - 10:42
IlustracijaNikola Vilić/HANZA MEDIA

U subotu, 15. veljače oko 2.20 sati u Bolu na Braču u ugostiteljskom objektu tjelesno se sukobilo više muških osoba, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

U jednom trenutku su bacali staklene predmete uslijed čega je komad stakla ozlijedio 34-godišnjakinju koja je bila gost u objektu. Pružena joj je liječnička pomoć i utvrđena teška tjelesna ozljeda oka zbog čega je zadržana na daljnjem bolničkom liječenju.

- Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad pet osoba i to 25-godišnjakom, dvojicom 28-godišnjaka, 38-godišnjakom i 42-godišnjakom koji se sumnjiče za kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, dok se jedan od 28-godišnjaka sumnjiči i za počinjenje kaznenog djela Osobito teške tjelesne ozljede sukladno čl.119 st.1. Kaznenog zakona. Naknadno je liječničku pomoć zatražio 25-godišnjak kojem je utvrđena lakša tjelesna ozljeda - ističu u policiji.

#TUČNJAVA#BRAČ#BOL

Izdvojeno

06. lipanj 2020 20:54