StoryEditorOCM
Crna kronikasamo takva tragedija

Novi detalji o stravičnom trostrukom ubojstvu u obitelji iz susjedstva: ‘Aleksa je baku i djeda ubio dok su gledali TV‘

Piše vijesti sd
7. lipnja 2024. - 13:28
Svoje najbliže 22-godišnjak je ubio lovačkom puškom (ilustrativna fotografija, nema veze s opisanim događajem)Vlado Kos/Cropix

Aleksa Milojević (22) jučer je hicima iz lovačke puške ubio oca Predraga (60), ali i baku Saru Milojević (83) i djeda Miću Milojevića (81) dok su u sobi gledali TV. Ovaj je stravični čin prenerazio cijelu regiju.

Ubojica je policiji rekao da je ubojstva izvršio iz samilosti. Ranije nije bio osuđivan, niti je registriran zbog bilo kojeg kaznenog djela. 

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je Milojevićev djed bio nepokretan, a otac i baka također teško bolesni. "Policiji je izjavio da se nije mogao više brinuti o njima", rekao je Dačić.

Prema riječima obiteljskih prijatelja, obitelj Milojević na glasu je bila kao normalna, fina, mirna i vrijedna. Nekad su se bavili PVC stolarijom, a tvrtku koju su imali kada se Aleksin otac razbolio, a zanat su Sara i Mića prenijeli na sina.

baka sara

Ubijeni Sara i Mića Milojević, kako kažu susjedi, godinama su radili u Njemačkoj i tamo zaradili mirovinu.

- Davali su Aleksi novac, izdržavali ga... Mjesečni prihod u kući bio je valjda oko 2000 eura. Ne znamo što bismo rekli, možda mu je stvarno teško palo vidjeti ih bolesne. Imao je tri pacijenta, a on sam, možda više nije mogao gledati kako se muče - rekla je susjeda.

Aleksa je uhićen ispred kuće, a danas se očekuje da bude saslušan u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 07:38