StoryEditorOCM
Crna kronikaMonstrum

Dva puta silovao majku, treći put se obranila. ‘Ovako ću i tebe rasparati‘, prijetio joj jer nije skuhala ručak!?

Piše Mario Matana
31. svibnja 2024. - 15:22

Zbog nevjerojatnih, grozomornih zločina 25-godišnjak je privremeno završio u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama, zbog opasnosti od ponavljanja nedjela te kako ne bi utjecao na svjedoke.

A riječ je o uvijek ružnim, teškim za pisanje i čitanje, zločinima protiv spolne slobode: protiv mladića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je u dva navrata proteklih nekoliko godina silovao majku (?!), jednom je to pokušao, ali i zbog nasilničkog ponašanja u obitelji!

Postoji osnovana sumnja, stoji u istražnom zahtjevu splitskog Županijskog državnog odvjetništva, da je u prosincu 2020. godine u obiteljskoj kući ‘u nakani zadovoljenja svog spolnog nagona uz uporabu snage odvukao majku u sobu i protivno njenoj volji izvršio spolni odnošaj‘. Tereti se za još jedan takav slučaj, samo je ženu odvukao u svoj apartman i ‘protivno njenoj volji izvršio spolni odnošaj‘.

image
Goran Mehkek/Cropix

I treći put je pokušao isto tijekom prosinca 2020. godine, odvukao je majku u kuhinju, no uspjela mu se oduprijeti tako što je zgrabila kuhinjski nož kojim mu je zaprijetila. Uz ta nedjela, mladiću se stavlja na teret da je od 1. prosinca 2020. godine do uhićenja prije nekoliko dana (kada je konačno prijavljen te se kriminalističkom obradom došlo do ovih informacija) zlostavljao majku tražeći novac, a ako bi odbila, onda je udarao rukama i nogama po glavi i tijelu.

image
Shutterstock

Čini se da je poslovična kap koja je prelila čašu bio incident od nekidan, kada je 25-godišnjak počeo prigovarati jer nije skuhala ručak, a onda je i izudarao, čupao za kosu, lakše je ozlijedivši. Dva dana kasnije je, prateći televizijsku emisiju o ubojstvima, majci poručio ‘da će je tako rasparati‘. Okrivljeni je razvio ovisnost o alkoholu i opijatima što je bio dodatni razlog za određivanje istražnog zatvora jer je u takvom stanju, pod ‘gasom‘ i nadrogiran, počinio nedjela.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 16:06