StoryEditorOCM
Crna kronikaKAZNENA PRIJAVA

Dileru iz Splita našli drogu u stanu na predjelu Bol: uz kokain i marihuanu imao vagu i tisuću eura

Piše VIJESTI SD
29. siječnja 2024. - 21:15

Kaznena prijava zbog preprodaje kokaina i marihuane podnijet će se protiv 39-godišnjaka iz Splita kod kojeg su nađene dvije vrste droge. Inspektori Službe kriminaliteta droga otkrili su mu štek u stanu u gradskom predjelu Bol u kojem je imao narkotike raspodijeljene u više plastičnih vrećica.

Sredovječnog dilera uhitili su u petak navečer kada je provedena i pretraga stana u kojem živi u kojem je skrivao ilegalnu robu. Ukupno su mu zaplijenili 126,2 grama kokaina i 9,3 grama marihuane.

Uz drogu koja je bila pakirana u nekoliko vrećica, od 39-godišnjaka je oduzeta i digitalna vaga za precizno mjerenje na kojima su se nalazili bijeli tragovi nalik na drogu, te malo više od tisuću eura. Iz PU splitsko-dalmatinske saznajemo da je 39-godišnjak uhićen i doveden u službene prostorije te je nad njim provedeno istraživanje.

Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 39-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Protiv njega će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu biti podnesena kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:27