StoryEditorOCM
Crna kronikadvojac sve negira

Baka iz Splita optužila unuka i nevjestu: ‘Gurnuo mi je prste u usta. Govorili su da sam stara guda‘; na potezu je sud

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/ JL
31. listopada 2023. - 16:34
Sud u Splitu razmatrat će nedavno podignutu optužnicu u ovom slučaju protiv unuka i nevjeste (ilustracija)/Shutterstock

"Nevjestu i njenu djecu doživljavam kao svoju obitelj. Volim unuke, ali moram svima dati do znanja da je kuća moja i da ću je ostaviti onom kome budem htjela, onom tko me bude cijenio i pritom nitko neće biti zakinut. A tog 19. ožujka ove godine navečer sam ležala u svom krevetu kad je unuk M.S. došao do mene. Povukao je posteljinu s kreveta a onda i mene na pod. Zatim me uhvatio za lijevu ruku, boljelo me i govorio mi da sam ‘stara guda‘. Nije prestajao s napadima već je u moja usta krenuo gurati prste i smotani WC papir. Rekao je da će me ubiti, a nevjesta mi nije dala van sobe izaći. Prepala sam se i bojala da ću se ugušiti dok mi je, naslonjena na vrata sobe, govorila da ću ostat‘ tako do jutra i da sam stara guda. Boljela me vilica, osjećala sam se tužno i sve je trajalo negdje do ponoći" – prisjetila se među ostalim baka 28-godišnjeg M.S., optuženog da se sredinom ožujka ove godine u večernjim satima u kući na širem splitskom području nasilnički ponašao i ozlijedio lakše svoju baku zajedno sa suoptuženom članicom obitelj A.S., piše Jutarnji list.

Optuženi dvojac sve negira. Ističu da je čitavu situaciju isprovocirala oštećena smatrajući da ih je nakon smrti sina odlučila sve potjerati iz kuće pritom se služeći svim mogućim metodama.

Idući na potezu je sud koji će razmatrati nedavno podignutu optužnicu u ovom slučaju - tužiteljstvo za optuženog unuka traži bezuvjetnu kaznu, a za nevjestu oštećene, uvjetnu.

image

Splitska policija imala je posla u navedenoj obitelji (ilustracija)

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:52