26228993
SAVRŠEN DAR

Ideje i savjeti uz koje će na božićno jutro vaš dom biti ispunjen radošću i veselim dječjim smijehom

Piše PSD
Foto /Shutterstock
20. prosinca 2023. - 10:48

Blagdanima se najviše vesele oni najmlađi, za njih je ovo čarobno doba godine. Jednako se vesele kićenju jelke, pečenju kolačića, pjevanju božićnih pjesmica, ali i odmatanju poklona na božićno jutro. S nestrpljenjem iščekuju hoće li Djed Božićnjak popiti mlijeko i pojesti keksiće koje su mu ostavili, pitajući se jesu li i ove godine bili dobri i zaslužili nešto sa svoje pomno sastavljene liste želja. 

Bez obzira jeste li već odlučili što ćete kupiti za poklon ili uopće nemate ideju što bi razveselilo vašu djecu, inspiraciju ćete sigurno pronaći na policama Tommy prodavaonica. Za vas smo pripremili ideje za poklone i savjete uz pomoću kojih ćete biti sigurni da ste odabrali savršen dar. 

Sa slatkim paketima sigurno nećete pogriješiti, još nismo vidjeli dijete kojem ne zasjaju okice kada ugleda vrećicu punu slatkiša. Ako tražite poklon za male bebe i razbijate glavu što bi tako malom djetetu moglo biti zanimljivo, predlažemo da vam vodič budu oznake na kutijama koje će vam otkriti za koju dob je koja igračka namijenjena.  

Osmijeh na lice svim uzrastima izmamit će i mekani plišanci stvoreni za slatke zagrljaje – novog prijatelja mališani će nositi posvuda. Svaku djevojčicu oduševit će kućica za lutke, a dječaci će se satima zabavljati setom alata za spretne male meštre.

Legići su uvijek nepogrešiv izbor, dječica će uživati slažući razne kombinacije od najpoznatijih kockica. Ako želite da djeca uz igru istodobno i uče, Tommy je pripremio široku ponudu edukativnih igara i igračaka koje će zaokupirati vaše male sveznalice. 

Za nešto malo veću djecu tu su i društvene igre za nezaboravna druženja s prijateljima i obitelji. Ako ne znate kako odabrati najbolju igru, probudite dijete u sebi, proučite pravila s kutije i sigurno ćete pronaći barem jednu za koju ćete pomisliti „da je bar ovog bilo kad sam bio mali“. 

Tu su i kamioni, bageri, autići, kozmetički setovi, lutkice,... sve što možete zamisliti. Za više inspiracije najbolje je da sami pregledate Tommy katalog igračaka.

Božić je prilika da svoju ljubav prema najmlađima pokažete kroz pažljivo odabrane darove, a Tommy je tu da vam pomogne  stvoriti čarobne trenutke tijekom ovog posebnog razdoblja. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2024 00:57