Overlay
Nova frizura

Želite li frizuru u skladu s najnovijim trendovima, nadahnite se fotografijama iz osnovne škole! Jesen nam je vratila pet neočekivanih stilova

Piše Stil
28. rujna 2020. - 08:16

Kakve će se frizure nositi ove jeseni? Nakon ljeta imamo standardni problem oštećene kose, ispucalih vrhova i totalne izgubljenosti po pitanju stiliziranja. Ono što čini more, sada moramo sami, pa se vrijeme provedeno ispred zrcala tijekom spremanja za posao nekako čarobno udvostručilo...

Na sreću, frizure koje su najpopularnije ove sezone idu u prilog svemu spomenutome. Skratite vrhove, odaberite jednu i krenite samouvjereno u jesen. I ne kukajte za ljetom, čeka nas uzbudljiva sezona.

1. Fudbalerka

Omražena frizura 80-ih koju smo u 90-ima viđali još samo kod poljskih i čeških turista na ljetovanju, fudbalerka se zadnjih godina vraća jača nego ikad. Ponovno je u điru, nose ju žene i muškarci, a naročito je "in" ona blago kovrčava. Od naprijed, standardno, djeluje kao gotovo ozbiljna, kraća frizura, dok je od iza karakteriziraju dugi repovi koji nemaju veze s onim prednjim dijelom.

Još joj se ne možemo načuditi, ali svaka čast na trajnosti. Fudbalerka je ove jeseni frizura broj 1. Koliko god odbijali povjerovati u to, a i priznati... Izgleda stvarno dobro.

2. Lob

Long bob iliti lob frizura je koja kos modno osviještenih žena nikad neće umrijeti. Nešto duža varijanta klasične kratke frizure koju su nosili svi, od Audrey Hepburn do Hailey Baldwin Bieber, i ove je jeseni posebno u modi. Savršeno se slaže s poslovnim kombinacijama, isfenirani, ravno lob kao da je stvoren za odijela.

Ako ćete ga uviti na vrhovima, dobit ćete i nešto finiju varijantu, a u igri su, naravno, i šiške. Na vama je da birate, kao i nijansu, od medene do čokoladnosmeđe. Lob je zgodan za privezati u niski rep ili punđicu.

3. Šiške kao 70-ih

Volimo ih i nosimo u svim varijantama jednom kad temperature padnu, pa nam se i čelo ne znoji baš toliko ispod njih. Ove sezone vraćamo se 70-ima, nose se šiške s razdjeljkom u sredini i pramenovima koji ležerno padaju oko lica.

4. Kikice

Vjerovali ili ne. Ali prije nego požurite s nekim sarkastičnim komentarom, priznajte da u ovoj djetinjoj frizuri ima nešto posebno... Kikice se nose ove godine visoko i nisko, a mogle bi, kako je počelo, zamijeniti ljubljeni visoki rep. Uostalom, u čemu je razlika? 

5. Baby pletenice

Nosili ste ih u ranim razredima osnovne škole, a negdje pri početku puberteta mami i tati ste rekli kako ih nikad više nećete nositi? Djetinja frizura možda je bila rezervirana za naše najmlađe, ali više ne. Kratak je "boom" imala 90-ih, a kako nam se sve više vraća ova ne tako davna dekada, vraćaju se i frizure koje smo zaboravili...

18. travanj 2024 20:03