Overlay
za predivan ten

U proizvode ovog brenda za njegu kože kunu se slavne ljepotice. Istražili smo koji su najpopularniji, kakvo im je djelovanje i koja im je cijena

Piše Stil
Foto AFP
14. listopada 2021. - 13:11

Zahvaljujući napretku tehnologije, ali i povratku nekih gotovo zaboravljenih znanja o djelovanju prirodnih sastojaka, danas se proizvodi za njegu kože nude u neslućenom obilju i raznovrsnosti, kako po pitanju sastava, tako i po pitanju efikasnosti. Ali i cijena. I pri tome nije rijetkost da se sretno poklope niska cijena i visoka učinkovitost, kao, na primjer, u slučaju Neutrogene (o čemu smo nedavno pisali) i Ordinaryja.

Međutim, neki su proizvodi, barem tako tvrde oni koji ih koriste, toliko dobri da o cijeni malo tko uopće diskutira. Među takvima su, opet navodno, proizvodi za njegu kože brenda dr. Barbara Sturm, oko kojih već neko vrijeme vlada ogroman hype. A kako i ne bi, kad ih svako malo spomene neko slavno ime, pripisujući im zasluge za prekrasan ten zdravog sjaja: ovim proizvodima, prema vlastitom priznanju, kožu njeguju Rosie Huntington-Whiteley i Emily Ratajkowski, kao i Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

Malo smo istražili koji se proizvodi ovog brenda najviše spominju, za slučaj da ih se odvažite isprobati.

image
Enzyme Cleanser

Emily Ratajkowski koristi Dr. Barbara Strum Enzyme Cleanser sredstvo za čišćenje kože koje istovremeno smiruje kožu i čuva njenu prirodnu zaštitnu barijeru što smanjuje rizik od izbijanja prištića, suhoće kože i njenog preranog starenja.

image
Face Cream, 1127 kn

Kourtney Kardashian kune u njihovu Face Cream kremu za lice koja sadrži purslane, sastojak koji djeluje antioksidativno, usporava starenje kože i pruža joj duboku, umirujuću hidrataciju.

image
Clarifying Face Mask, 712 kn

Hailey Bieber voli pročiščujuće maske za lice ovoga brenda koje sadrže mješavinu cinka, kaolina i ekstrakta leće zahvaljujući kojima kontrolira proizvodnju sebuma, minimizira pore i pruža koži hidrataciju.

image
Sun Drops, 936 kn

Rosie Huntington-Whiteley, pak, koristi njihove Sun Drops kapi za zaštitu kože od sunca s SPF-om 50, lagan i nemastan proizvod koji potiče glatkoću i hidrataciju, a istovremeno štiti kožu od štetnog utjecaja UV zraka.

image
Hyaluronic Serum, 1954 kn

Dobre je kritike dobio i njihov serum s hijaluronom za intenzivnu hidrataciju. Služi za postizanje jedrog izgleda kože i sprječavanje dehidracije s ciljem smanjenja pojave bora.

Pratite Stil i na Instagramu!

17. travanj 2024 04:23