Overlay
jedinstven stil

Svi pričaju o nevjerojatnoj torbici sa seta And Just Like That. Je li ‘vrlo Carrie‘ ili potpuno suluda? Pronašli smo je!

Piše Stil
Foto Profimedia
2. veljače 2023. - 16:10

Po pitanju modnih dodataka, Carrie Bradshaw je poznata po zavidnoj kolekciji Louboutinki i Manolica, ali kada je riječ o torbicama, ona je vrlo odana Fendiju, točnije njihovom modelu Baguette. Možda pamtite scenu pljačke iz treće sezone, kada je pljačkaš zatražio od Carrie da mu preda svoju torbicu, na što ga je ona uputila "To je baguette".

image
Jose Perez/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jose Perez/bauergriffin.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Carrie je istom modelu ostala vjerna i u rebootu And Just Like That, a sudeći po fotografijama sa seta druge sezone, na kojima nosi jednu s ljubičastim šljokicama, bit će mu vjerna i u novim nastavcima. Međutim, najnoviji model s kojim je Sarah Jessica parker snimljena na snimanju u New Yorku otkriva nam da je Carriena opsesija podignuta na sasvim novu razinu.

image
Jose Perez/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jose Perez/bauergriffin.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Parker je snimljena s malenom baguette torbicom obješenom oko vrata. Mikro ružičasti model od umjetnog krzna, dovoljno velik da u njega stane otprilike jedan Tic-Tac, izludio je obožavatelje koji o njemu ne prestaju brujiti od kad su objavljene spomenute fotografije.

Pronašli smo o kojem je modelu riječ. Možete ga kupiti u Fendijevom webshopu: Nano Baguette Charm od stopostotne ovčje kože. Cijena? Nipošto nije sitnica (890 dolara).

image
Fendi

Iako je ružičasta torbičica možda nepraktična, mora se priznati da je "vrlo Carrie". (sjetimo se samo cluch torbice u obliku goluba, s potpisom JW Andersona). Ipak, čak je i fashionistica Carrie ovaj model kombinirala s praktičnijim i većim smeđim.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

18. travanj 2024 21:25