Overlay
Ludi dizajn

Kakve ćemo sunčane naočale nositi ovog proljeća i ljeta? ‘Cvike‘ koje će svi ponosno pokazivati bit će sve samo ne obične, ovo su najveći trendovi!

Piše Stil
Foto Be Funky
15. travnja 2021. - 18:28

Ljubiteljice naočala svoje omiljene modele nose i zimi i ljeti, i ujutro i popodne, a neke i u zatvorenom i po noći kao što je slučaj s urednicom američkog Vogue Annom Wintour. Ipak, dolazak proljeća, dulji dani i više sunca označavaju početak perioda kad omiljeni modni dodatak počinje dobivati i stvarnu funkciju, postaje naprosto neizbježan.

Počeli smo odrađivati pripremu za to toplije vrijeme i moramo priznati da smo se u našoj maloj istrazi iznenadili koliko su brendovi odlučili biti odvažni. Naravno, za sve ljubiteljice klasike tu su i dalje mačkasti modeli, kao i uobičajene avijatorice, ali ako ih već posjedujete u svojoj kolekciji to stvarno nije razlog da barem ne 'škicnete' što se još nudi.

Lude boje, od kričavo narančastih do ljubičastih pa čak i onih s uzorcima, preplavile su ponudu high street dućana. Oblici su isto tako potpuno neobični pa možete naći minijaturne modele kakvi su se nosili ranih dvijetisućitih, varijacije na temu avijatorica, velike kockaste modele, a umjesto ovalnih naočala tu su sada njihove kvadrataste sestre blizanke. 

Kako ni to ne bi bilo sve, primjećujemo da se više nego ikada nose modni dodaci za modne dodatke, tj. vezice da vam naočale ne bi ispale. Neke su napravljene od tkanine, neke od šarenih perlica, čak i školjkica. Super ideja je da ih osim s naočala nosite sa svojom zaštitnom maskom koja je već sama po sebi postala modni dodatak i tako je nikad ne izgubite ili zaboravite kada idete u dućan, javni prijevoz ili slično.

Evo što smo od navedenog izdvojili u dućanima koje možemo pronaći kod nas.

Novokomponirane avijatorice

image
Mango
image
Zara

Pravokutne 90-te

image
Mango
image
Zara

Naočale koje upadaju u oči

image
Mango
image
Zara
image
Stradivarius

Nikad dosta, na lude modele dodajte još neobičniji nakit

image
Mango
image
Mango
19. travanj 2024 06:16