Overlay
novi bob

Ova će frizura biti apsolutni hit! Već je zapalila društvene mreže, popularnost će joj samo rasti, a jasno je i zašto

Piše Stil
Foto Instagram @vitosatalino_official
19. siječnja 2023. - 12:12

New Year, New Hair, krajnje je vrijeme za usvojiti ovo pravilo jer siječanj nam, evo već polako odmiče prema kraju. Nova frizura uistinu može učiniti čuda ne samo za imidž nego i raspoloženje - nikakvo čudo što neki za svoje nove frizure tvrde da su im promijenile život. Treba li vam promjena koja će vam podići samopouzdanje, učiniti da izgledate mlađe i privlačnije te dati jedan sveukupni zamah, pravac k frizeru po novu verziju popularne bob frizure.

Ova inačica, nazvana box bob, savršeno naglašava liniju čeljusti - područje koje je u posljednje vrijeme u nevjerojatnom fokusu - dajući tako dojam mladolikosti, odličnosti i nečeg na tragu francuskom chicu za kojim svi žude.

Za razliku od klasičnog boba, kod slojevitijeg box boba su vrhovi stanjeni na poseban način koji frizuri daje punoću i razigranost pa je idealna je za sve one koji uzdišu za većim volumenom. Također je super rješenje za sve koji imaju viška volumena jer im omogućuje da im kosa ne izgleda napuhano i umjetno.

Lijepo se slaže s različitim vrstama tekstura - omekšava ravnu kosu, a kovrčavoj pomaže da ljepše uokvir lice. Spas je za sve one kojima su dosadile šiške pa ih upravo puštaju da narastu (što može biti vrlo frustrirajuće...).

Jednostavna je za stiliziranje i traži manje proizvoda: onima s ravnom kosom bit će dovoljno par poteza peglom umjesto mukotrpnog i dugotrajnog ravnanja ili pak malo igre uvijačima kako bi kosa lijepo padala i dobila još malo volumena. Onima s kovrčavom i valovitom kosom održavanje ove frizure još je i lakše: dovoljan će im biti proizvod za oblikovanje kovrča i sušilo za kosu s difuzorom.  

Nakon svega nabrojenog, sasvim je jasno zašto je ova frizura trenutno veliki hit: osvojila je društvene mreže, nose je slavne cure poput Kristen Bell, Kirsten Dunst i Christine Ricci, a predviđa se da će joj popularnost u narednim mjesecima samo dodatno rasti.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

18. travanj 2024 07:57