Overlay
zvjezdani outfiti

O njima svi pričaju: najzanimljivija izdanja s dodjele Grammyja najvješćuju trendove, ove će dvije boje biti veliki hit

Piše Stil
Foto AFP
6. veljače 2023. - 11:52

U svijetu showbiza tema dana je sinoćnja dodjela Grammya, čiji su važan segment i glamurozni outfiti u kojima su se pojavile zvijezde večeri. Čini se da ljudi iz glazbene i zabavljačke industrije još nisu uspjeli nadoknaditi sve ono što su zbog pandemije propustili u protekle dvije-tri godine, barem sudeći po odjeći za koju su se odlučili za ovu priliku - kako smo primijetili, neki su se i po dva puta presvlačili. 

image

Lizzo

Robyn Beck/Afp

Društvene mreže bruje o haljinama, dodatcima, frizurama i cipelama, pri čemu svatko ima svog favorita, no nekako su najviše pažnje izazvale Cardi B u kobaltnoplavoj haljini iz nove kolekcije Gaurava Gupte, Beyonce sa svojom srebrnm Guccijevom haljinom, ali također i s ružičastim catsuitom brenda Balmain, zatim Lizzo u custom-made haljini s plaštom s potpisom Dolce&Gabbana, Camila Cabello u elegantnoj kreaciji brenda PatBo, Adele u haljini s potpisom Louis Vuitton i Taylor Swift u dvodijelnom kompletu kuće Roberto Cavalli. 

image

 Cardi B 

Robyn Beck/Afp

I Jennifer Lopez se odlučila za Gucci, Doja Cat je izgledala impresivno u crnoj Versaceovoj kreaciji a pohvale je dobila i Olivia Rodrigo u haljini brenda Miu Miu. 

image

 Doja Cat 

Robyn Beck/Afp

Gledajući generalno, haljine i odijela za koja su se odlučili uzvanici otkrili su nam da su se trendovi koje su nam modne kuče predložile za nadolazeće proljeće sasvim dobro "primili". Kobaltnoplava, jedna od boja koje smo viđali na predstavljanju kolekcija za nadolazeću sezonu, bila je itekako zastupljena na sinoćnjoj dodjeli, a isto se može reći i za narančastu, koja je već neko vrijeme in, a sada se čpini da će joj popularnost dodatno rasti. Očekivano, bilo je puno crne, crvene, zlatne i srebrne, klasičnih boja za ovakve prilike, no primijetili smo i podosta nježnoružičaste. Čini se da je Barbiecore učinio svoje.

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

18. travanj 2024 19:44