Overlay
za pohvalu

Najbolja stilska izdanja s dodjele Zlatnih globusa: dostojna su daleko glamuroznije svečanosti, nisu razočarale ni dame koje su se pojavile virtualno

Piše Stil
1. ožujka 2021. - 08:46

Ove godine, s obzirom na pandemiju koronavirusa, 78. po redu godišnja dodjela nagrada održana je uglavnom virtualno, a suvoditeljice svečanosti, Tina Fey i Amy Poehler, dodjelu Zlatnih globusa vodile su s dvije lokacije - jedna iz New Yorka, a druga iz Los Angelesa. Unatoč nesvakidašnjim uvjetima u kojima je održana, ovogodišnja dodjela po pitanju glamuroznih toaleta nije zaostajala za prijašnjima. Upečatljivim izdanjima istaknule su se prvenstveno glumice Catherine Zeta Jones, Renee Zellweger, Margot Robbie, Gal Gadot, Salma Hayek i Angela Bassett. Njihov je stajling, pitate li nas, dostojan dodjele Oscara, a ne samo ovakve "okljaštrene" dodjele Zlanih globusa.

U potrazi za onima čije fotorafije nisu prenijele agencije - dio njih je dodjeli nazočio virtualno - pretražili smo društvene mreže, a od svega viđenoga izdvajamo nekoliko zanimljivih izdanja.

20. travanj 2024 02:17