Overlay
Zimski lookovi

Najbolji modni trenuci na Instagramu ovoga tjedna: inspiriralo nas je sve od skijaških kombinacija do isprobavanja odjeće za sebe po kući

Piše Stil
Foto Shutterstock
6. veljače 2021. - 17:43

U zimskim mjesecima potrebno nam je više inspiracije za odijevanje jer nema ljetne jednostavnosti - Chic haljina i stajling je gotov! Budno smo pratili što naše omiljene stilske zvijezde nose i objavljuju proteklog tjedna i spremili vrlo zanimljivu galeriju. Od djevojaka koje su van Instagrama potpuno anonimne do zvijezda kao što je Celine Dion i najzgodnijih žena svijeta, top modela, sve su pokazale kako izgledati dobro i na temperaturama koje ide u minus.

Ako planirate ubrzo na skijanje imamo primjer kako i na stazi ukrasti svačiju pažnju zahvaljujući francuskoj manekenki Ophelie Guillermand. Irina Shayk, ruska manekenka podrijetlom iz Sibira na snježnim ulicama New Yorka je u bijeloj bundici i 'bucama' otkrila da joj genetika predviđa da će se na hladnoći snalaziti dobro. Talijanska dizajnerica Gilda Ambrosio s druge strane se slikala u svom ormaru nakon dugog isprobavanja štikli iz vlastite kolekcije kao da se sprema za noćni izlazak kojeg sigurno neće biti. To nam je možda i najdraža lekcija od svih koje smo vidjeli s njihovih slika - moda bi trebala biti zabavna, uredimo se za sebe!

 

18. travanj 2024 21:39