Overlay
7 super stajlinga

Najbolji domaći modni instagrami tjedna: pregledali smo hrpu objava i izdvojili najzanimljivije kombinacije. Nadahnite se za sedmicu koja slijedi!

Piše Stil
Foto Kate Sušić, Matea Miljan Rafaj, Isabella Rakonić
26. rujna 2021. - 19:50

Jedna od gorih stvar koja nam se u ponedjeljak ujutro, nakon što smo bar tri puta stisnuli "snooze" na nalarmu može dogoditi je "tupilo" pred otvorenim ormarom. Toliko odjeće, a ničeg za iskombinirati. A minute prolaze... Takvim se situacijama može doskočiti planiranjem kombinacia za cijeli tjedan - ili barem za dan, dva unaprijed - no ponekad jednostavno nemamo inspiracije.

Na sreću, znamo tko ima: cure koje marljivo smišljaju super stajlinge za svoje Instagrame. Pregledali smo profile domaćih influencerica, pronašli smo hrpu super objava od ovog tjedna i među njima izdvojili one s najzanimljivijim stajlinzima.

Pripazili smo i da nisu sve isključivo vezane uz poslovni look, jer situacija "nemam ništa za obući" je jednako frustrirajuća i kad se spremamo za izlazak. Da više ne duljimo, evo što smo izdvojili - pažljivo ih proučite i nadahnite se.

Pratite Stil i na Instagramu!



18. travanj 2024 21:27