Overlay
la dolce vita

Moda ide dalje: usprkos izazovima koje nameće pandemija, dizanjeri su našli načine za prikazati nove kreacije, talijanski dvojac nas je oduševio

Piše Tea Sumić Miletić
Foto Dolce & Gabbana Via Bestimage/Bestimage/Profimedia
14. srpnja 2020. - 18:13

Modni svijet se ne da. Premda su tjedni mode svedeni na nešto što tek izdaleka podsjeća na nekadašnje glamurozne revije, dizajneri su našli način kako predstaviti najnovije kolekcije.

Nedavno smo pisali kako je Dior svoju predstavio u obliku minijaturnih kreacija nalik onima za lutke, a jučer je na službenom profilu na Instagramu objavio video posvećen muškoj kolekciji.

Osim Diora, odličan video imaju i Dolce Gabbana, posvećen je novoj Alta Moda kolekciji i nadahnut ljetom u najslikovitijim krajevima Italije. 

'Mašta nas je odvela u Portofino, na Capri i Palermo, među antičke ostatke i raskošno cvijeće i voće. To je talijanski ljetni san o Dolce Viti, duboko u srcu Sredozemlja, to su glamur i bezvremenska elegancija', naveli su Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Upečatljiv je video objavio i Jean Paul Gaultier.

'Dok se cijeli svijet zatvara usred lockdowna, mi smo se odlučili na otvaranje. Pokazat ćemo vam što se događa iza kulisa showa koji nije show. Spremni smo na novo poglavlje, no želimo sačuvati naslijeđe i naše vrijednosti', poručili su uz snimku objavljenu na službenom Instagramu.

 

 

  

19. travanj 2024 14:04