Overlay
Tri trenda

Minimalizam na noktima izgleda bolje nego ikad: inspirirajte se jesenskim manikurama u svim nijansama bijele, vratio se i ‘french‘

Foto Shutterstock
9. rujna 2020. - 12:54

Ljetne manikure znaju ispasti totalni fijasko.

Uvjerili smo se više puta na vlastitoj koži da je to tako. Kućno lakiranje na +35 svede se na brisanje znoja sa čela čime god znamo i umijemo, a da ne uništimo svježe obojane nokte, na stvaranje mjehurića u slojevima laka, jer kad jedna stvar krene nizbrdo... Da ne spominjemo da je i naknadno kupanje u moru pogubno za svježi premaz.

Čemu, uopće, trud?

Ljubiteljice šminke i manikura dolaze zato na svoje s hladnijim danima. Make up - postojan, nokti također izgledaju sjajno. Dok žalimo za ljetom trudimo se ionako iz petnih žila pronaći nekakvu utjehu...

A ove nam jeseni ne nedostaje beauty inspiracije. Minimalizam se iz mode preselio i na nokte, najpopularnije manikure su sve nijanse bijele i french. Iza populariziranja ove posljednje žena je koja zaslužuje nagradu što je napadnu manikuru ala Kylie Jenner gurnula u drugi plan.

Njeno ime je Harriet Westmoreland i zaslužna je za trend koji viđate svugdje. Radovi ove profesionalne nail artistice objavljeni su i u Vogueu, a sve karakterizira uredna manikura, nenapadna, sjajna.

Posebnu pažnju posvećuje njezi kože ruku, ali i kožice oko noktiju. Ako kod kuće planirate izvjesti nešto slično, savjetujemo vam da najprije nokte nekoliko dana pažljivo njegujete i pustite ih da "dišu", bez laka za nokte. Kod njege zanoktica pomaže bademovo ulje, a nabavite i kvalitetnu turpiju kojom ćete oblikovati nokte u pravilan, obli oblik.

Kao što smo već rekli, nude, bijelo i french posebno su popularni. Inspirirajte se ovim manikurama.

20. travanj 2024 05:45