Overlay
naš izbor

Dosta je bilo guštanja u šlapicama, vrijeme je za tenisice! Izdvojili smo 15 najljepših modela dječje sportske obuće, nadahnite se i pravac u kupovinu

Piše Stil
Foto Shutterstock
21. rujna 2020. - 15:55

Uz muke oko navlačenja čarapica na nevoljke nožice, dolazak jeseni roditeljima donosi još jedan problem: odabir toplije obuće. Čarapice umjesto vas ne možemo navlačiti, ali smo barem provjerili ponudu u trgovinama.

Trendovi u dječjoj obući prate one u obući za odrasle, naravno, uz dodatak slatkih šarenih detalja. Ipak, želite li da vam dijete nosi moderne tenisice, nadahnite se modelima koje smo izdvojili.

Ako dvojite bi li odabrali model s čičkom ili s vezicama, uzmite u obzir da su ovi prvi svakako praktičniji, no vezivanje vezica vježba motoriku...

A kako održavati tenisice? One od sintetike i platna perite u perilici, no one kožne perite ručno, u hladnoj vodi i blagim deterdžentom. Prije pranja izvadite vezice i operite ih u vrećici u stroju za pranje. Tenisice sušite na zraku, a proces će ubrzati kuhinjski ili novinski papir uguran u unutrašnjost.

18. travanj 2024 12:37