Overlay
klasična elegancija

DeLight predstavlja jesensku kolekciju za snažne žene koje vole dozu luksuza: pogledajte kakve su nam komade pripremili!

Piše Stil
Foto Matea Smolčić Senčar
27. listopada 2022. - 10:17

Jesenskom kampanjom koja prikazuje snažnu i odlučnu ženu zadovoljnu svojim odabirom domaći brend DeLight predstavlja kolekciju u čijem je fokusu klasična i snažna jednostavnost koja nikada ne izlazi iz mode, protkana dobrodošlom dozom luksuza.

„Nema smisla stvarati odjeću koja ne ispunjava tri najbitnija faktora. Naše su tkanine isključivo prirodnog porijekla, a uz estetsku, ispunjavaju i onu primarnu funkciju odjeće. Laskavo je izgledati lijepo, naravno, ali ne treba nikada zanemariti funkcionalnost. Kada nešto radim, o tome razmišljam i onda misao postepeno dovodim do savršenstva jer ako nije savršeno i luksuzno, ne može nositi DeLight etiketu“ – ističe Ivan Friščić, vlasnik i dizajner brenda.

Kolekcija je izrađena od luksuznih prirodnih tkanina, svaki odjevni komad proizveden je s vrhunskom preciznošću, dok završni touch u obliku ručnog boda dodatno naglašava kvalitetu i posvećenost svakom artiklu. Svaki kaput u sebi sadrži najmanje 20% kašmira, a u jesenskoj kampanji predstavljen je i model kaputa po kojem je brend preoznatljiv - Andrej, u crnoj nijansi sa prekrasnom podstavom boje fuksije. Model Andrej istkan je od 50% kašmira, 30% baby alpake i 20% vune. U novoj kolekciji po prvi puta se našao prepoznatljivi model kaputa Angela u teddy tkanju u nekoliko nijansi – crnoj, bijeloj, rozoj, eklektično plavoj i crvenoj.

Uz bestseller model odijela Ann Marie s cigaret hlačama i sakoom na dvoredno kopčanje koji ističe figuru u novoj kolekciji našla su se još dva nova modela, Oversize s predimenzioniranim sakoom i palazzo hlačama u ružičastoj boji, izrađen od tvidastog tkanja sa 70% vunenih i 30% svilenih niti i Donna sa sakoom dužeg kroja koje dolazi u dvoje varijante - crnoj i pepita - a istkan je od 90% vunenih i 10% svilenih niti. 

Misao vodilja ove kampanje bila je u jednostavnosti prikazati vječne komade u njihovom punom sjaju, a za to se kroz fotografiju i postprodukciju pobrinula Matea Smolčić Senčar, dok je ispred objektiva stajala Ana Topić Zorić iz agencije Talia Model. Za Aninu frizuru zaslužna je Danijela Pušeljić iz salona Kosa&Partneri, a za make up je bila zadužena vizažistica Petra Sever.

 

 

04. svibanj 2024 02:44