Overlay
melem za uši

Tri glazbena noviteta potpuno su nas oduševila, ove glazbenike odavno nismo čuli: poslušajte nove pjesme Mayalesa, Foo Fightersa i Chemical Brothersa!

Piše Stil
Foto Shutterstock
24. travnja 2021. - 13:51

Nekako kao neočekivani, ali dugo priželjkivani bonus stigle su nove pjesme glazbenika u koje smo se odavno zaljubili, ali od njih odavno ništa novo nismo čuli. Novim pjesmama razveselili su nas Mayalesi, koji imaju i novi album, te kultna imena strane glazbene scene, Chemical Brothersi i Foo Fightersi. 

Mayalesi na novom albumu Domovina predstavili su pjesmu Divlje pastrve, melodičnu i ugođajnu "stvar" koja nam se svidjela na prvu. Vi slobodno pronađite svoj favorit među friškim materijalom s Domovine, no najprije poslušajte ove uhu ugodne zvuke.

Chemical Brothersi vratili su se sa singlom "The Darkness That You Fear" koji unatoč mračnom naslovu i pomalo tjeskobnom ugođaju nosi lijepu poruku nade.

Šećer smo ostavili za kraj: "trippy" uradak Foo Fightersa, "Chasing Birds" s albuma Medicine at Midnight, čiji je izlazak bio odgođen zbog pandemije. Pa poslušajmo što su nam pripremili David Grohl i ekipa, pjesma je kao stvorena za sunčani vikend...

26. travanj 2024 11:53