Overlay
WandaVision

Svi pričaju o ovoj seriji: sudeći po misterioznom najavnom videu, Marvel nam je pripremio poslasticu, ali gledatelji su potpuno zbunjeni...

Piše Stil
28. rujna 2020. - 15:39

Obožavatelji Marvelovih junaka jedva su se pomirili s činjenicom da ove godine neće dobiti nove nastavke filmske franšize, a onda je iz poznatog studija stiglo iznenađenje: najavni video za WandaVision.

Riječ je o seriji čiji su glavni likovi Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) i Vision (Paul Bettany), koje smo upoznali u filmovima o Osvetnicima (Avengers). Od kad je objavljen trailer, svi bruje o Marvelovom neočekivanom uratku, premda bi se dalo raspravljati koliko je neočekivan u eri masovnog prijelaska na serijski format...

Video je napravljen baš kao treba - gledatelje je zaintrigirao, ali nije im puno otkrio, a pored toga ih je i zbunio. Naime, primijetit će poznavatelji priče o Osvetnicima, Vision je na prilično brutalan način umro u nastavku Beskonačni rat. U videu, snimljenom u stilu humorističke serije iz crno-bijelog doba televizije ga vidimo živog zdravog, i sretnog, jer je prikazan na dan svog vjenčanja s Wandom.

O radnji se još ne zna ništa, osim da će se zbivati nakon događaja prikazanih u Avengersima iz 2019. te da će navodno utjecati na zbivanja u predstojećem filmu Doctor Strange: Multiverse of Madness, koji izlazi 2022. Ono što se zna je da će serija imati šest nastavaka te da će biti dostupna na Disney platformi, od prosinca ove godine.

18. travanj 2024 08:02