Overlay
Mi jedva čekamo

Počelo snimanje druge sezone najgledanije Netflixove serije ‘Emily in Paris‘: u novim nastavcima očekuje se da će protagonistica biti manje naporna

Piše Stil
Foto Valerie Macon/AFP
5. svibnja 2021. - 12:23

Netflixova serija 'Emily in Paris' oborila je rekorde gledanosti u 2020., a ipak su je mnogi kritizirali na sva zvona. Moramo priznati da se ubrajamo u tu skupinu - da, odgledali smo cijelu prvu sezonu u dva dana i da, onda nismo prestajali pričati koliko nam je protagonistica iritantna.

Emily je Amerikanka koja poslovno dolazi u Pariz i odmah prekida sa svojim dečkom pa se upušta u nove ljubavne i ine avanture. Pritom je šokirana što nitko ne priča engleski, što gospođe ne kupe izmet od svojih pasa i niti se ne pokušava asimilirati nego uživa dijeleći lekcije pritom ostajući nepopravljivo euforična što je izvlači iz svih nevolja. Ukratko, riječ je o Europi, čak i ako je riječ o njenom najljepšem gradu iz nadmene pozicije SAD-a.

Sada je počelo snimanje druge sezone u kojima ćemo opet gledati Lily Collins koja tumači glavni lik u njenim novim francuskim dogodovštinama. Osim Pariza ovoga puta putovat će i u St. Tropez te na druge lokacije diljem zemlje. Uz nju u novoj sezoni serije glume i Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat i Bruno Gouery.

Producent i autor serije Darren Star, poznat po svom radu na kultnom 'Seks i gradu' za Vulture je rekao da će Emily sada postati malo manje 'neuka' tj. da će se bolje asimilirati gradu.

- Emily će sada malo više prigrliti grad. Kad je stigla tamo, na početku su joj svi malo popuštali, ali mislim da joj neće biti tako lako u drugoj sezoni. Mislim da će biti više asimilirana u smislu života u Parizu i da će poduzeti korake da bi naučila jezik, rekao je.

Isto tako je dodao da će se sada upustiti u nešto neuobičajenije aspekte života u Europi, ali nije pojasnio na što to točno misli. Jedno je jasno, mi ćemo seriju gledati, pa jedino što još treba vidjeti je kako ćemo o njoj nakon toga pričati.

19. travanj 2024 22:31