Overlay
zvijezde u usponu

One su posebno zablistale: ove tri mlade cure obilježile su godinu u svijetu showbiza, ne samo svojim postignućima nego i stavom. A i stil im je za pohvalu!

Piše Stil
Foto AFP
29. prosinca 2022. - 11:59

Godina se primiče kraju, rezultati se zbrajaju, uspoređuju, komentiraju... Tko će 2022. pamtiti po uspjehu? Ako ćemo govoriti o svijetu showbiza, kandidata je jako puno, no mi smo se koncentrirali samo na mlade žene čija je karijera, zahvaljujući (i) postignućima unatrag zadnjih 12 mjeseci, u uzlaznoj putanji koje pri tome imaju stav kakav nam je po guštu, a također, što nije na odmet imaju zanimljiv stil. Uzevši sve to u obzir, upravo su ove tri cure osobito jako zablistale.

image

Rosalia 

Afp

Rosalía je osvojila i ljestvice i kritičare novim albumom "Motomami". Oduševila je i našega glazbenog kritičara Sandra Pogutza pa joj je proljetos posvetio cijeli hvalospjev (možete ga se prisjetiti ovdje). I posvetio ga je s pravom. Cura iz Barcelone, koja je karijeru započela kao pjevačica flamenca, svakim novim nastupom, videom i pjesmom sve nas više kupuje.

Ima glas od kojega prolaze srsi, pleše bolje od Shakire i Rihanne, a zbog njezina stava i scenske prisutnosti ni Beyonce ne spava mirno (kladimo se). Vjerujemo da za Rosaliju najbolje tek dolazi.

image

mlade nade

Jenna Ortega došla nam je kao šećer na kraju godine. Trenutačno nema tko ne govori o njezinoj izvedbi Wednesday Addams u novoj Netflixovoj seriji, koja je po gledanosti u prvom tjednu od početka prikazivanja nadmašila i "Stranger Things". Scena njezina plesa na maturalnoj zabavi već je postala kultna, a upravo je priznala kako ju je snimala "pod koronom".

image

Jenna Ortega

AFP

Inače, Jenna glumi od devete godine, a proslavila se ulogama u nizu Disneyjevih produkcija, a gledali smo je i u "Jane The Virgin" te u hororu "Babysitter: The Killer Queen".

image
AFP

Florence Pugh ove je godine nastavila niz zapaženih uloga, ovoga puta u filmu oko kojeg se podiglo najviše prašine i to iz sasvim pogrešnog razloga - Don‘t Worry Darling. U osrednjem ostvarenju Pugh je jedina svijetla točka, a ono čime nas je dodatno oduševila je nevjerojatna lakoća ignoriranja cijele gungule koja je pratila snimanje i predstavljanje filma. Još jedan bonus: imala je savršene stajlinge za crveni tepih. 

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

19. travanj 2024 20:44