Overlay
slušajte i gledajte

Odličan spot za super glazbenu suradnju TBF-a i Mateja Miloševa: naš omiljeni violončelist na albumu je ugostio vrlo zanimljiva imena s domaće scene

Piše Stil
Foto Marko Todorov/Cropix
12. listopada 2021. - 09:50

Objavljen je spot za "Vječni sjaj", zajednički singl violončelista Mateja Miloševa i TBF-a. Milošev potpisuje glazbu, a tekst Saša Antić, dok su za spot zaslužni Tanja Asanović, Toni Renaud i More Magnets produkcija.

“Jako smo sretni s pjesmom koju imamo, svima nam je bilo super dok smo radili na ovome i nadam se da će vam uljepšati dan kad je čujete – jer nama svakako je. Tanja je pjesmu prevela u sjaju vizualnu priču o svjetovima u kojima živimo, viđeno kroz naše i tuđe oči. Divno se nadopunjuje s tekstom i samom pjesmom – spot je moćan i zabavan, pun života i nade – hvala svima, nadam se da ćete uživati i zaplesati s nama!” poručio je Matej koji je ujedno objavio i album prvijenac ‘U prolazu’. 

“Cijeli materijal je dosta osoban – sve su to priče i sjećanja iz mojeg života – i njime želim zaokružiti i polako zatvoriti neki dio toga. Negdje si stvari opravdavam, nekad mi nešto nije jasno, ali sve sam to – ja. Žanrovski je to dosta šareno, ali u osnovi pop-rock forma. Da biram ime, rekao bih ‘šmekpop’”, poručio je Milošev o svom debi albumu.

Cijeli je album vizualno upakirao dizajner Mladen Udovičić kroz gubitak i oživljavanje sjećanja. Produkciju albuma potpisuju Tomislav Franjo Šušak i Jere Šešelja. Na albumu je Milošev, osim TBF-a, ugostio i brojne druge renomirane glazbenike sa scene među kojima su se našli Dunja Ercegović (taj singl je objavljen u studenom), Maja Posavec, Jelena Radan, Luce, Tonka i Aljoša Šerić, Nenad Borgudan i Petar Beluhan.

https://www.youtube.com/watch?v=EB_uneBe9nY

Matej je nedavno gostovao u našoj rubrici Preporuke, a što nam je tada preporučio za slušanje podsjetite se ovdje.

19. travanj 2024 15:54