Overlay
promjene na nebu

Odahnite, Merkur više nije retrogradan! Evo što bi to trebalo značiti za svaki znak horoskopa, prema tumačenju poznatih astrologinja

Piše Stil
Foto NASA/Depositphotos
19. listopada 2021. - 09:39

Čini li vam se da ste odjednom počeli lakše disati, to vam je zbog toga što je prošlo razdoblje retrogradnog Merkura. Ili samo zato što se primiče kraju sezona peludnih alergija. Ali da, razdoblje retrogradnog Merkura je gotovo i sad svi oni koji se na njega "vade" više nemaju "skužu". A ako vas potajno zanima što bi ova promjena na nebu mogla značiti za vas, evo vam tumačenja s AstroStylea, stranice koju vode AstroTwins, odnosno blizanke Ophira i Tali Edut, koje pišu za Vogue, Elle i New York Times.

Cure upozoravaju da je Merkur još uvijek u sjeni pa bismo još mogli osjećati određene poteškoće, ali najavljuju da bi nam sad sve trebalo kliziti puno glađe. Evo što to znači za pojedine znakove horoskopa...

Ovan

Retrogradni Merkur je osobama rođenima u ovom znaku u proteklom razdoblju izazivao probleme u vezama. Prestanak retrogradnog razdoblja za Ovnove znači da se sada opet mogu predstavljati drugima u svojoj necenzuriranoj verziji, baš onako kako im je najdraže. Upadnete li zbog toga u probleme, ne krivite nas nego AstroTwinse. Odnosno Merkur koji je još u sjeni.

Bik

Vama je Merkur pravio probleme u šestoj kući - zdravlja, organizacije i brige o sebi. Stoga je sada pravo vrijeme za posvetiti se fitnessu. I konačno ostati dosljedan.

Blizanci

Odahnite, Blizanci. Merkur je vaš vladajući planet, pa vas njegove retrogradnosti uvijek jako pogađaju, a ovaj protekli vam je pao vrlo nezgodno: u petu kuću, onu vezanu uz ljubav i kreativnost, uzrokujući probleme sa samoizražavanjem i odnosima. Sada će vaše romantične i izražajne vibracije doći do izražaja. Možda je vrijeme za pisanje ljubavnih pisama? Pjesama? Grafita?

Rak

Vama je retrogradni Merkur poljuljao osjećaj sigurnosti, no sada je, poručuju blizanke, vrijeme da ponovno počnete vjerovati svom instiktu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obratite se AstroTwinsima.

Lav

Retrogradni Merkur Lavovima je otežao komunikaciju. Sad možete očekivati ​​da će vam riječi teći glatko - i da će ih drugi bolje prihvaćati.

Djevica

Djevicama je retrogradni Merkur utjecao na drugu kuću - stabilnosti i novca - pa slobodno njega, a ne svoj shoppingholizam, mogu kriviti za eventualne probleme s financijama u proteklom razdoblju. Sada te isprike više nema, pa pamet u glavu, a pri tome će stvari olakšati Merkurov odlazak i stvari na financijskom planu trebale bi se normalizirati.

Vaga

Opet se osjećate kao vi, Vage? Merkur je vama bio retrogradan u prvoj kući - početaka i identiteta - zbog čega ste se u proteklom razdoblju osjećali zbunjeno i zbrkano. Sad je vrijeme da ponovno zablistate.

Škorpion

Ah, konačno, emocionalna težina koju ste osjećali u posljednjih nekoliko tjedana se podiže s vaših pleća. Vama je Merkur bio retrogradan u nesvjesnoj i maštovitoj 12. kući, pa ako ste se osjećali posebno introspektivno. Sada usmjerite pogled prema naprijed.

Strijelac

Merkur je Strijelcima uzrokovao probleme u suradnji. Sad ćete puno lakše biti timski igrač i kao takav postizati rezultate.

Jarac

Vama je retrogradni Merkur izazivao poteškoće u 10. kući, vezanoj uz profesiju i karijeru. Sad kad je ovo razdoblje završeno, lakše ćete krenuti naprijed sa svim planovima koji su zapinjali. Sretno!

Vodenjak

Merkur je bio retrogradan u vašoj devetoj kući putovanja i ekspanzije, pa vam se sada otvaraju nove prilike. Preuzmite rizik. Otputite se na putovanje. Prije toga se cijepite, ako već niste.

Riba

Merkur je bio retrogradan u vašoj tajnovitoj i emocionalno intenzivnoj osmoj kući, što vam je otežavalo izražavanje svih onih vaših dubokih, "ribljih" misli i ideja. Sad vas očekuje napredak na tom planu te obnavljanje narušenih odnosa.

Pratite Stil i na Instagramu!

18. travanj 2024 18:12