Overlay
u subotu, 17. srpnja

Novi Stil otkriva tajne Ive Šarić, skrivene dalmatinske uvale, jela bez kuhanja, najbolje festivale, najukusniji sladoled i čeka li vas ljeto ljubavi

Piše Stil
14. srpnja 2021. - 16:52

Ljeto je najljepše doba godine, odnosno bilo je dok nas nije pritisnulo nesnosnim vrućinama: tko sad uopće ima volje za išta osim za izležavanje ispod klime? Međutim, to nije ono po čemu želimo pamtiti ovo ljeto, zar ne? Stoga smo vam u novom broju Stila, koji izlazi u subotu 17. srpnja, pripremili puno savjeta za nezaboravno ljeto.

Doznat ćete kako urediti dnevni boravak na otvorenom i kako pri tome izbjeći uobičajene zamke – vrućinu, kukce, znatiželjne poglede, manjak komfora... Otkrit ćemo vam skrivene dalmatinske vale, u kojima se možete okupati u miru i tišini. Onima koji bi radije malo buke i nemira, pak, savjetujemo gdje se mogu poći dobro isplesati. Za sve one koji žele ostati u dobroj formi ili se u nju ekspresno vratiti, imamo savjete i upute Renate Lovrinčević za vježbanje po vrućini.

Doznat ćete kako pripremiti ukusna jela bez "dežuranja uz špaher" – s našim receptima štednjak uopće ne morate uključivati. Donosimo vam i izbor najboljih sladoledarnica, koje nas oduševljavaju kako sladoledom, tako i interijerom.

Za sve one koji sanjaju o ljetnim ljubavima ili se pitaju kakva sudbina ovog ljeta očekuje njihovu aktualnu romansu, donosimo razgovor s poznatim domaćim astrologom, koji nam otkriva čeka li nas uistinu, kao što neki tvrde, ljeto ljubavi.

Astrolog nije jedini s kojim smo porazgovarali. U Ćakuli donosimo razgovor s Ivom Šarić, koja nam je otkrila svoje male tajne i trikove. Razgovarali smo i s influencericom Mateom Miljan, koja nas je oduševila jednim ne baš uobičajenim potezom. Kojim? Doznat ćete u novom broju Stila koji vam poklanjamo u subotu, samo uz Slobodnu Dalmaciju.

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 10:36