Overlay
u subotu uz slobodnu

Novi Stil donosi Ćakulu s Natali, jesensku modu, sve o novom trendu u svijetu vjenčanja, super recepte i otkriva gdje se pije najbolja kava u Splitu!

Piše Stil
Foto Neja Markičević/Cropix, Tom Dubravec/Cropix, Shutterstock
16. rujna 2021. - 10:17

U novom vam broju Stila, koij izlazi u subotu 18. rujna, donosimo Ćakulu s Natali Dizdar. Pjevačica s friškom londonskom adresom otkrila nam je sve o ljetu koje polako ostavljamo iza, glazbenoj karijeri, ali i onoj vezanoj uz psihologiju, ispričala nam je kako se nosi s izazovima modernog života te što bi svima nama preporučila po tom pitanju. Otkrila nam je i neke svoje male trikove...

Za rujansko izdanje Stila pripremili smo preged najvećih modnih trendova za jesen, izbor najzanimljivijih ovogodišnjih modela obuće za prijelazno razdoblje, vrlo zanimljivu priču o modnom dodatku nekoć rezerviranom za žene, a danas simbolu muške moći i luksuza te otkrivamo kako uz pomoć jednog snažnog sastojka poboljšati stanje kože.

I naša je Štorija vezana uz postizanje dobrog vizualnog dojma, uz objašnjenje zašto je tako važan te kako pri tome izbjeći puko kopiranje – posvećena je osobnoj estetici, pojmu koji u eri društvenih mreža, ujedno vremenu u kojem je sve teže biti izvoran i sebi vjeran, postaje poprilično bitna stavka.

U novom vam broju savjetujemo kako urediti kutak za dijete vrtićkog ili školskog uzrasta, pišemo o umjetnici koja radi vrlo interesantne suvenire i donosimo sve o zanimljivom, ekološki svjesnom trendu u svijetu vjenčanja kroz priču splitskog para koji se odlučio svoju ljubav okruniti upravo na takav način.

Nismo zaboravili ni hedoniste pa smo uputili patrolu u obilazak splitskih kafića u potrazi za mjestom za ispijanje najbolje kave, provjerili smo što se sve može vidjeti i iskustiti na jednoj dalmatinskoj destinaciji idealnoj za odmor u babljem ljetu, a odabrali smo i nekoliko slasnih recepata punih sočnog povrća i rastopljenog sira. 

Ne propustite novi Stil, u subotu uz Slobodnu Dalmaciju!

Pratite Stil i na Instagramu!

20. travanj 2024 11:43