Overlay
u subotu 25. 3.

Novi broj Stila otkriva najbolje frizure, najveće trendove, najukusnije pizze i najzgodnije ideje za uređenje!

Piše Stil
23. ožujka 2023. - 08:00

Nakon male pauze, pred našim će se čitateljima naći novi broj Stila, ovaj put u formi proljetnog specijala. Baš kako i priliči takvom izdanju, naš proljetni specijal otkrit će vam sve što nas u ovo doba godine obično najviše zaokuplja – mislimo samo na lijepe stvari, poput nove frizure, najvećih modnih trendova, uređenja balkona i terase, ideja za putovanje...

Pa ćete tako imati priliku doznati što su nam sve splitski frizeri kazali o trenutno najpopularnijim stilovima kad su u pitanju šišanje i bojenje. Čak i ako niste planirali mijenjati imidž, njihove bi vas riječi mogle nadahnuti na promjenu! 

Upoznat ćemo vas s jednom vrlo stylish Splićankom, koju guštamo pratiti na Instagramu. Pomoći vam da odaberete novu torbicu i trenutni "it" modni komad sezone – jeans suknju.

U nastavku ćemo vam predstaviti još jednu Splićanku, s ponešto drukčijim interesima: ova mlada cura posvetila se istraživanju pjesme kitova i na tome nije stala, već ju je iskoristila za stvaranje jedinstvene glazbe.

Još su se dvije kreativne Splićanke našle u našem novom izdanju – jedna proizvodi genijalne, svestrane torbice, a druga se bavi vrlo zanimljivom tehnikom fotografiranja koja djeluje terapeutski.

No nismo zanemarili ni ostatak Dalmacije – upoznat ćemo vas s Dubrovčankom na čelu popularnog resorta, Makarankom koja izrađuje elegantan nakit i Sinjankom kojoj je kuhanje – kuživancija.

Šećer smo ostavili za kraj: zvijezda naše naslovnice, kao i naše Ćakule je Judita Franković Brdar, kojoj smo se javili s dobrim povodom. Kojim? Strpite se, doznat ćete... 

Među svim tim damama jedan je "blaženi": Dragan Maloševac, poznat i kao "lovac na pizze". Dragana smo uspjeli uloviti i zamolili smo ga da nam otkrije gdje se sve može pojesti dobra pizza.

Mislite da smo nakon svog ovog hedonizma pripremili i nešto o povratku u formu i tesanju linije? E pa baš nismo! Podržavamo ideju da najbolje izgledamo kad se dobro osjećamo, a zašto je tako, doznat ćete u subotu 25. ožujka, u novom broju Stila.  

25. travanj 2024 23:45