Overlay
Jesen na TV-u

Listopad će biti uzbudljiv mjesec, sudeći prema televizijskim najavama: Netflix izbacuje nove naslove, ove jedva čekamo pogledati

Piše Stil
Foto IMDB, Netflix
24. rujna 2020. - 20:12

Po televizijskim najavama sudeći, listopad će biti uzbudljiv mjesec. Nakon što ju je pandemija koronavirusa uzdrmala, filmska industrija polako staje na noge i prilagođava se uvjetima, a izlaze i dugo očekivane i najavljivane serije.

Naravno, snimljene su prije pojave koronavirusa, kao i filmovi koje ćemo danas spomenuti, stoga su i naslovi utoliko atraktivniji - ponekad je bijeg od stvarnosti dobrodošao. Nećemo naglašavati koliko su vremena nesigurna, vjerujemo da vam i ta fraza već izlazi na uši, baš poput one novo normalno. Zaboravimo zato na trenutak na pandemiju.

Netflix izbacuje pregršt novih naslova koji stižu već početkom sljedećeg mjeseca, a mi se radujemo unaprijed ušuškavanju u mekane dekice, toplom kakau i serijama i filmovima koje nam servira najpopularniji streaming servis.

1. Emily in Paris

Izlazi: 2. listopada

Emily je ambiciozna dvadesetineštogodišnjakinja koja iznenada dobije posao iz snova u Parizu, u koji seli iz Chicaga. Njen novi život obilježen je avanturama i izazovima, a pokušava cijelo vrijeme balansirati između posla, novih prijateljstava i poznanstava i, naravno, ljubavi.

image
Emily in Paris
IMDB

Serija nas već neobično podsjeća na Seks i grad, samo što ćemo umjesto New Yorka konačno u glavnoj ulozi gledati jedan europski grad. Lily Collins u glavnoj ulozi briljira, kažu već neki, a njena izdanja su sve ono što biste očekivali od centra francuske mode.

2. Enola Holmes

Izlazi: 23. rujna

Iako film tehnički ne spada u listopadske novitete, gledat ćemo ga kad već zagazimo u jesen, pa smo odlučili uvrstiti ga i na ovu listu. Enola je mlađa sestra poznatog detektiva Sherlocka Holmesa koja nakon nestanka svoje majke, Helene Bonham Carter odlučuje preuzeti stvar u svoje ruke i pronaći je. Mladu istražiteljicu utjelovljuje omiljena Eleven iz Stranger Things, Millie Bobby Brown. Glume i Henry Cavill i Sam Claflin.

3. Rebecca

Izlazi: 21. listopada

Roman Daphne Du Maurier izlazi u novom ruhu, a mi ne možemo biti uzbuđeniji. Pitoreskna "Rebecca" stiže s Lily James i Armiejem Hammerom u glavnim ulogama, a već se po najavi vidi da će biti riječ o jednom od boljih filmskih ostvarenja jeseni.

Nakon romanse sa zgodnim udovcem Maximom de Winterom, njegova nova supruga dolazi na imanje u Manderley, ali tamo shvaća da je u vrtlogu uspomena na preminulu Rebeccu koja je jezivo "živa" u kući i čiju ostavštinu čuva gospođa Danvers (Kristin Scott Thomas), domaćica na imanju.

4. The Trial of the Chicago 7

Izlazi: 16. listopada

Od Oscarom nagrađenog redatelja Aarona Sorkina, dolazi povijesna drama/triler sa Sachom Baronom Cohenom i Eddiejem Redmayneom u glavnim ulogama. Film prati istinite događaje vezane na protest iz 1968. u Chicagu koji je organiziralo sedam "pobunjenika" demokrata, a između ostaloga prosvjedovali su protiv Vijetnamskog rata. Sudilo im se za organiziranje pobune protiv Vlade, a događaji su prikazani u nadolazećem filmu...

5. Hubie Halloween

Izlazi: 2. listopada

Adama Sandlera ili volite ili ne baš, ali u nadolazećem Netflixovom materijalu sigurno vas neće razočarati. Misteriozna komedija vrti se oko lika Hubieja Duboisa koji ima naoko nemoguć zadatak - spasiti Noć vještica. Ljudi počinju nestajati, u igri je odbjegli zatvorenik i čudan novi susjed...

23. travanj 2024 17:35