StoryEditorOCM
Više od sportaSamo u Srbiji...

Vučić u programu uživo moli ponajboljeg igrača svijeta da zaigra za reprezentaciju: ‘Nemamo prevelika očekivanja...‘

Piše Sport SD
8. lipnja 2024. - 23:23

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je tijekom gostovanja na RTS-u javnu molbu košarkašu Nikoli Jokiću da se odazove pozivu izbornika Svetislava Pešića za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Jokić i dalje nije objavio svoju konačnu odluku o igranju za "orlove", a to će učiniti kada sjedne za stol s Pešićem i Tarlaćem, piše Mondo.

- Ovoga puta nema prevelikih očekivanja od nogometaša u Njemačkoj, ali vjerujem da ćemo daleko  dogurati na Europskom prvenstvu. Molim i navijače Zvezde i Partizana da budu zajedno uz našu reprezentaciju, svi koji mogu biti uz našu momčad protiv Engleza u Gelsenkirchenu, pa onda i Münchenu. A onda ćemo navijati za Jokića i na Olimpijskim igrama - kazao je Vučić, na što ga je voditeljica upitala znači li to da će poznati košarkaš nastupiti u Parizu.

-Ne znam hoće li biti u momčadi, volim ga i mnogo poštujem, ovo je moja molba njemu da se odazove izborniku na poziv jer će biti jaki Kanađani s Gilgeous-Aleksanderom i Murrayem, kao i s Amerikancima, a ako ih netko može pobijediti - to je samo Srbija.

Prvi treninzi srpske reprezentacije počinju 17. lipnja, službeno okupljanje zakazano za 24. lipnja. To znači da će Jokić imati oko mjesec dana odmora i u miru do tada razmisliti o svom nastupu na Igrama. Svi se nadaju da će to dogoditi, ali konačna odluka još uvijek nije donesena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 23:23