StoryEditorOCM

Slavni nogometaš u središtu skandala: ‘Uništio je mene i našeg sina, čak nam ni stanarinu ne plaća...‘

Piše SN
5. listopada 2024. - 15:38

Bio je legenda Juventusa, Monaca i francuske reprezentacije, u svoje vrijeme ponajbolji nogometaš svijeta, međutim, ovih dana u središte zanimanja medija i javnosti našao se iz drugih, nesportskih razloga.

David Trézéguet se nalazi usred skandala, bivša supruga Belén Cosme optužila ga je za „psihološko i verbalno nasilje”, slučaj je završio na sudu.

Optužila ga je da ne plaća alimentaciju za sina, kao ni stanarinu što je bio dogovor kada su se rastali. Cosme tvrdi da joj je Francuz branio da pronađe svoj posao dok je bila s njim, prenose Sportske novosti.

- Nije mi dao da radim, za njega sam bila samo domaćica. Uništio mi je samopouzdanje toliko da nisam mogla odgajati vlastitog sina. Problem je što posljedice njegovog ponašanja ne trpim samo ja, već i naš sin. Rekao mi je da mi život prestaje biti bajka jer me ostavlja - rekla je bivša supruga za El Mundo.

Trézéguet je najpoznatiji zbog igara u Monacu i Juventusu, koje su ga dovele do zarade od 23 milijuna eura. Trenutak karijere mu je zlatni gol u finalu Europskog prvenstva 2000. protiv Italije. Golom u 103. minuti donio je Francuskoj njihov posljednji naslov europskog prvaka.

No, to je prošlost, sadašnjost je puno ružnija...

image

David Trezeguet 

Afp
image

Roberto Baggio i David Trezeguet

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 15:39