StoryEditorOCM
Više od sportabilo je burno

Prljavo rublje opet isplivalo: Zgodna asistentica je Beckhama skoro koštala braka, a evo i čime se danas bavi

Piše Sport SD
6. listopada 2023. - 11:41

Victoria Beckham je prvi put nakon 20 godina javno progovorila o tome što je proživljavala u trenucima kad su počela šuškanja da ju je David prevario s Rebeccom Loos.

Naime, svjetski mediji su prenosili vijest kako je slavni nogometaš postao blizak s osobnom asistenticom Rebeccom Loos dok je igrao za Real Madrid, mnoge zanima tko je Loss i čime se danas bavi. 

Beckham i njegova pomoćnica prvi su put fotografirani 2003. u noćnom klubu Ananda u Madridu. Nakon što su u javnost izašle "škakljive" fotografije, slavni par je ubrzo dao izjavu za medije u kojoj su negirali probleme u braku. Zanimljivo, Rebecca je nekoliko puta fotografirana u Victorijinom društvu i to u VIP ložama na stadionima.

Ipak saga se nastavila, pa se naknadno saznalo i da su te iste večeri David i Rebecca zajedno napustili klub i krenuli prema njegovu stanu u hotelu Santa Mauro. Loos je tvrdila da joj se David nekoliko puta udvarao, a iako je ona to isprva odbijala, na kraju je posustala, piše Page Six. Njihova afera ja trajala četiri mjeseca.

- Jedva sam čekala da budem nasamo s njim, a znala sam da i on osjeća isto. Drugo dvoje ljudi ostavili smo u autu i počeli se strastveno ljubiti cijelim putem do hotela‘, prisjetila se.

Loos kaže da su nakon prve zajedničke noći počeli jedno drugom slati provokativne poruke.

- On je to uvijek poticao, ja nikad ne bih prva poslala poruku, rekla je za Sky News pa nadodala.

- Morate zapamtiti, on je oženjen čovjek. Što ako je na ručku s Victorijom? Moraš čekati da dođe k tebi.

No, Victoria i David prebrodili su krizu, a Rebecca je iskoristila svojih pet minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i sudjelovala u nekim reality emisijama. U međuvremenu se udala za liječnika kojeg je upoznala 2008. godine u jednom realityju, gdje je bio dio liječničkog tima na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebecca izbačena iz istog te danas imaju dva sina, a Loos radi kao instruktorica joge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 22:20