StoryEditorOCM
Više od sportaneugodna situacija

Popularni srpski borac gostovao u Zagrebu, a onda je u studio s ekipom upao Hrvat, nastala je scena

Piše SPORT SD
21. siječnja 2024. - 14:45

Jedan od najpopularnijih i najboljih srpskih MMA boraca, Aleksandar Ilić, gostovao je u emisiji Podcast Inkubatora u Zagrebu. Pričao je s voditeljem Markom Petrakom o svojoj karijeri i dosadašnjim borbama, kada je iznenada emisija naglo prekinuta.

Kasnije se ispostavilo da je u studio upao hrvatski MMA borac Đani Barbir sa još šestoricom kolega. Barbir ga je pozvao ispred studija da riješe neke nesuglasice, ali se situacija ubrzo primirila, kada je Ilić rekao Barbiru da je spreman za okršaj.

Ilić je prvi put zaokupio pažnju hrvatske javnosti kada je u Areni Zagreb ušao u ring uz pjesmu Dina Dvornika: "Zašto praviš slona od mene". Tada su mnogi kritizirali njegov odabir, a on se nije štedio u svom odgovoru kritičarima:

‘‘Svi pušaći ku**a koji imaju i dalje problem s glazbenim ukusima, izborom pjesama, zamjeranjem što nisam izašao uz ‘‘Oj Kosovo Kosovo‘‘, ‘‘Marš na drinu‘‘, Baju Malog Knindžu‘‘ i slične pjesme uz zastavu Srbije da bi ja nekom prosječnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu pratiti moj daljnji rad", poručio je, između ostalog, Ilić.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 13:36