StoryEditorOCM
Više od sportazaron ljubavi

Na isti dan s Rakitićima slave i Dino i Viktorija Rađa; ali kakva je ovo fotka? Ovo samo Dinu može pasti na pamet

Piše Sport SD
21. kolovoza 2024. - 19:00

Kakav dan za splitske sportaše, Ivan Rakitić je iznenadio svoj Raquel za godišnjicu. Ali nisu oni jedini, legendarni Dino Rađa i supruga mu Viktorija na isti dan slave svoju godišnjicu. Ali Dino je odabrao romantiku n svoj način. Zaronili su zajedno, u dubine. Simbolika je jasna, zajedno zadržavajući zrak, s rukom u ruci. Zapravo kopija situacije otprije 23 godine.

image
Instagram Screenshot

Za svadbu Dina i Viktorije 2001. godine malo tko je znao budući da su svadbu upriličili na jahti koja je uplovila u blizinu Korčule. Tamo su razmijenili bračne zavjete, a vjenčanju su kumovali upravo Petar Grašo sa strane mladoženje i Maja Batarelo, dugogodišnja prijateljica Viktorije Rađe. Svatovi su nakon sklapanja braka skočili u more i tako proslavili bračnu zajednicu slavnog splitskog para. Na neobičnom vjenčanju oboje su bili ležerno odjeveni, Viktorija je nosila jednostavnu bijelu haljinu u kojoj je blistala. Iako nisu napravili veliko vjenčanje, Dino i Viktorija uživali su u maloj i intimnoj ceremoniji koja je bila divna najava za sretne dane koji će tek doći.

Dino i Viktorija upoznali su se 1995. godine preko zajedničkog prijatelja. Dino je već tada bio NBA zvijezda, Viktorija Miss Dalmacije koja je krenula u glazbene vode.  Odmah se upali ljubavna iskra, vjenčali su se 2001. godine, a imaju i sinove Roka i Niku. S njima je i Duje, Dinov sin iz prvog braka s Željanom.  Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova koji vraća vjeru u pravu ljubav. Često se znaju i šaliti na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 20:28