StoryEditorOCM
Više od sportapodijelio mišljenja

Legendarnom nogometašu preminuo sin, utjehu pronašao u zagrljaju njegove prijateljice, poznate manekenke

Piše SPORT SD
28. rujna 2024. - 08:34

Michael Ballack bio je nekoć svjetska nogometna zvijezda. Veznjak je u karijeri, između ostalih, igrao i za Chelsea i Bayern München, te je bio ikona u svojoj domovini. Ostaje mnogima najviše upamćen kao sjajan nogometaš koji je svojom igrom obilježio jedno nogometno razdoblje.

Međutim, nakon što se umirovio od igranja nogometa, doživio je tragediju kada je njegov sin Emilio (18) poginuo u nesreći s quadom u Portugalu prije tri godine. 

Sada je Ballack podijelio mišljenja javnosti jer, kako piše Daily Star, dok je tugovao, utjehu je pronašao u rukama 25 godina mlađe manekenke Sophie Schneiderhan, koja je bila bliska prijateljica njegova sina.

Sada su Ballack i Schneiderhan svoju vezu i potvrdili, sve sumnje otklonila je Sophia objavom na Instagramu para u zagrljaju. Na slici je Ballack s omotanom rukom oko nje dok par uživa na odmoru u Syltu, njemačkom otoku u Sjevernom moru.

Paru i njihovim prijateljima u nijednom trenutku nije smetala razlika u godinama od 25 godina, smatraju da je veza čini dobro bivšem nogometašu, pišu engleski mediji.

Sophia je rođena u Münchenu, ali je prve godine provela u Francuskoj i tečno govori francuski. Međutim, nakon preseljenja u Njemačku pohađala je privatnu školu prije nego što je nastavila karijeru modela.

Ballack je u karijeri najviše traga ostavio u Bayer Leverkusenu, Bayernu i Chelseaju, a upisao je i 98 nastupa za njemačku reprezentaciju u kojima je postigao 42 gola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 13:12